lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kukkasia naapurilta

Pakko se on kertoa tänään, sillä huomenna luulisitte aprillipilaksi: täällä on varvastossukelit! Hellemekot ovat jo käytössä, piknikillä käyty ja olkapäät poltettu.  Jos huomenna sää on samanlainen, minut löytää kirjan kanssa rantsusta sortseissa ja mahdollisimman paljastavassa topissa. Muu perhe lähtee hiihtämään. Kevät, mikä ihana asia!

Naapuri harrastaa orkideoja ja eräänä päivänä hän toi meille sylillisen oksia. Niistä riittää moneen maljakkoon ja vesikannuun. Kauniita!

4 kommenttia:

Ciacy kirjoitti...

Ihana naapuri teillà :D

Suvi O. kirjoitti...

Voi elämä! Täällä on ehkä puolitoista metriä lunta ja lisää tulee vaakasuoraan... Hieman sellaista kademieltä herätti tämä postaus ;) Laitathan kuvia, ikäänkuin todistusaineistoksi, niin mekin saadaan nauttia helteestä.

Nuo orkideat maljakossa on nätit. Mulla on muutama purkissa, ja olen pitkään miettinyt, että heitän pois, kun rumia ovat. Mutta taidankin leikata oksat maljakkoon, kun seuraavan kerran kukkivat.

Ansku kirjoitti...

Ciacy: Ovat kyllä mukavia ihmisiä, onneksi :)

Suvi O.: Pitäiskö kiusalla laittaa FBhen jotain aurinkokuvia :)... Tosin nyt täällä on ihan kakkakelit, taatusti on Suomessa kivemmat säät juuri nyt!

Anonyymi kirjoitti...

sä otat ihan sika hienoi kuvii ja siel barceloonas on varmaa ihan sika kivaa..onnee ja menestyst