sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Torresilla


Presidenttimme Niinistö myönsi keväällä Miguel A. Torresille, Miguel Torres S.A. -yhtiön toimitusjohtajalle ja omistajalle Suomen Leijonan ritarikunnan komentajamerkin, ja meidät suomalaiset kutsuttiin eilen juhlistamaan tapausta Torresin viinitilalle. Ohjelmassa oli viinitilakierros suomenkielisellä selostuksella ja viininmaistelua sekä toki tuttujen tapaamista ja rentoa jutustelua. Olemme käyneet Torresilla jo pari kertaa aiemmin, mutta nyt kierroksesta sai vielä enemmän irti, kiitos Katin. 

Meillä loppui ikävästi virta kamerasta kesken reissun ja lisäksi otetuissa kuvissa näkyy ihmisiä, eli suurta kuvatulvaa ei nyt ole.

Itse Señor Torres kävi meitä tervehtimässä kesken pyörälenkkinsä.


Saimme maistaa useaa eri viiniä ja tarjolla oli monenlaista pica-picaa. Ja arvontakin oli, mutta emme tietenkään voittaneet..

Kierroksen jälkeen menimme vielä porukalla lounaalle lähellä sijaitsevaan ravintolaan ja sieltä suunnistimme vielä Vilanova i Geltruun pyöräilemään. Pikkusisko osaa ajaa ilman apurattaita, jipii!


3 kommenttia:

Elisabeth kirjoitti...

Hitsit, olimme ilmottautuneet tuonne koko perhe ja mun sisko, muttemme sitten päässeet :( Ois ollut kiva törmätä!

Anonyymi kirjoitti...

hola! löysin blogisi tänään ja haluaisin kysyä missä päin barcelonaa asut? luin postaukset liittyen barcan pelaajiin ja ai että olen kateellinen:)

Ansku kirjoitti...

Elisabeth: Oli mukava päivä, siitä on juttu Barcelonan Suomi-uutisissa: http//www.btv.cat/btvnoticies/2012/07/08/info-fines-60/
Olisi mukava taas tavata, uskoisin, että noilla miehilläkin riittäisi juttua :)

Anonyymi: Keskustassa asutaan :)