sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Lomarapo, osa 1


Vietimme viikon Occidental Allegro Oasis -hotellissa, joka sijaitsee hiukan Costa Teguisen ulkopuolella. Hotelli on ollut varmasti upea kymmenen vuotta sitten ja oli se vieläkin hieno, vaikkakin kaipasi pientä pintaremonttia. Yleiset tilat olivat siistit ja fiksut, mutta huoneemme oli maalisudin tarpeessa ja siellä näkyi käytön jälkiä. Sen sijaan huone, jossa saimme viimeisenä päivänä käydä suihkussa ennen lentokentälle lähtöä oli kuvottava. Kaksi kuollutta torakkaa keskellä lattiaa (en edes kurkannut sänkyjen alle oliko siellä lisää. Ja kyllä Suvi, niitä isoja afrikkalaisia), homeläiskiä sienissä, ilmastointilaitteen humina, ennen meitä peseytyneiden likaisia pyyhkeitä lattioilla lojumassa... Ei ihme, että sitä huonetta ei käytetty muuhun kuin pikasuihkutteluun!

Näkymä parvekkeeltamme, jolla oli hyvä ottaa rajatonta rusketusta

Mutta huoneemme oli siis ihan ok, se oli iso, parvekkeelta oli merinäköala ja lakanat olivat puhtaat. Se riitti meille. Ja todellakin kaikki oleskelutilat kuten aula ja ravintolat olivat siistit ja hienot.

Ja ravintoloista puheenollen: ruoka oli hyvää! Ja sitä riitti. En uskalla edes ajatella millainen jättimaha minulla olisi kahden viikon jälkeen, jos viikossakin lihoo näin paljon. Mmm, valkosuklaamousse... Sitä tuli syötyä liikaa. Ja kyllä siellä muutkin söivät liikaa, en ole koskaan ennen nähnyt niin isoja ihmisiä kuin tässä ravintolassa. Ja jestas niitä heidän ruoka-annoksiaan, hui. Pekonia taisi kulua useamman possun edestä.

Hotellilla oli mukavasti järjestettyä ohjelmaa jalkapallosta aerobiciin ja lisäksi siellä on minigolf, tenniskenttiä, viisi uima-allasta, squash-kenttä, kuntosali, biljardi, pingis... Mitähän vielä. Tekemistä oli tarpeeksi, ja joka ilta oli jonkinlaista showta tarjolla, joista me emme juurikaan päässeet nauttimaan, kun oli nuo muksut mukana.

Hyvä hotelli, ystävällinen palvelu. Meillä taisi käydä tuuri (huomautettakoon, että maksoimme mitättömän vähän lomasta, hotelli olisi vionut sillä rahalla olla todella kamalakin).


Ei kommentteja: