sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Takaisin Lanzarotelta

Heipä hei! Täällä sitä taas ollaan, tietokoneen äärellä. Palasimme myöhään yöllä kevätretkeltämme Lanzarotelta, joten netti- ja blogitauko johtui siitä.

Tämä oli ensimmäinen valmisloma meille koskaan. Olen aina ollut hyvin anti-massaturismi-ihminen ja niin on tuo parempi puoliskonikin, mutta päätimme nyt kokeilla miltä tuntuu tämän sorttinen kotimaan matkailu. Ja kokeilimme kyseistä lomailumallia ihan vimpan päälle: meillä oli all inclusive -paketti neljän tähden hotellissa, ilman mitään erityistä suunniteltua ohjelmaa.

Ja kivaa meillä oli. Ensimmäiset kaksi päivää vähän ihmettelimme, että miten kummassa täällä saa täysipäiset aikuiset ajan kulumaan, mutta kun otti oikean asenteen niin loma kului varsin mukavasti. Jokapäiväisessä ohjelmassa oli auringonottoa, mieletöntä herkuttelua ja peruschillailua. Neljänä päivä meillä oli auto käytössä ja kävimme mm. Timanfayalla tulivuorikierroksella ja ratsastamassa kameleilla, kiersimme upeita hiekkarantoja ja ostelimme paikallisia viinejä kotiinviemisiksi. Lapset olivat parina päivän hetken kerhossa ja me aikuiset pelasimme sillä aikaa tennistä ja kävimme lenkillä. Mies kävi päivittäin salilla hikoilemassa, minä hikoilin altaan reunalla. Joka ilta lapset halusivat Minidiscoon ja sinne he myös pääsivät. Kävimme iltaisin myös katsomassa erilaisia esityksiä, lisko-, papukaija- ja lintushowt tekivät tenaviin vaikutuksen. Hotellin puolesta oli myös aktiviteettia jos jonkinmoista, mutta emme niihin juurikaan osallistuneet.

Kamera on nyt latautumassa ja pian kiusaan teitä lomakuvilla. Nyt vain halusin tulla kertomaan, että selvisimme hengissä ja täysijärkisinä brittejä täynnä olevasta turistirysästä ja kyllä, ensi talvena menemme toivottavasti uudelleen! Emme samaan paikkaa, koska se saari on nyt nähty, mutta jollekin vastaavalle huolettomalle lomalle. Edelleenkään tällainen lomailumalli ei ole suosikkini, mutta koska lapsille paikka oli paratiisi, voinen tulevaisuudessakin "kärsiä" ja lekotella altaan reunalla hömppäkirjoja lukien :).

Ei kommentteja: