perjantai 22. lokakuuta 2010

Arabialaisessa kylpylässä

Meillä on vietetty lyhyen ajan sisällä niin hääpäivää kuin synttäreitäkin ja tänään vihdoin pääsimme juhlistamaan merkkipäiviä Aire de Barcelona -kylpylään! Se oli arvatenkin aivan ihanaa!

Täydellinen rentoutuminen oli taattu. Kylpylään ei pääse alle 16-vuotiaat ja lisäksi siellä on "vaitiolovelvollisuus", joten siellä on ihanan rauhallinen tunnelma. Aloitimme makean minttuteen parissa, jonka jälkeen lilluimme niin suolavesikylvyssä, poreammeessa, kuuma- ja kylmävesikylvyssä (siihen kylmäaltaaseen tosin uskalsin mennä vain polviani myöten) sekä loikoilimme höyrysaunassa. Välillä tankkasimme minttuteellä.

Olimme varanneet puolen tunnin antistressihieronnan, joka tehtiin lämpimällä marmoripöydällä. Hierottavia kohtia kropasta sai valita kaksi ja minä otin pään ja kädet miehen valitessa kädet ja jalat. Kyllä rentoutti! En tiedä mitä öljyä siellä käytettiin, mutta ihoni on nyt todella pehmeä ja sileä, tosin voihan se kylpeminenkin siihen vaikuttaa.

Ajantaju hävisi kokonaan ja pari tuntia meni aivan liian nopeasti. Ja myös paikantaju: jotenkin unohtui, että olemme edelleen Barcelonassa, jossa alkaa olla jo kovin syksyistä ja viileää!

Jos kylpylätunnelma kiinnostaa, niin tämä löytyy aivan Ciutadellan vierestä, Passeig de Picassolta. Vuoro pitää varata etukäteen ja mukaan tarvitsee vain uimapuvun, tosin senkin voi lainata kylpylästä, jos omaa ei ole.

Kylpemisen jälkeen kävimme lounastamassa mahamme täyteen ystävämme ravintolassa Ikibanassa, joka on samalla kadulla Aire de Barcelonan kanssa. Ja sitten vielä kiertelimme kirppiksiä ja naamiaiskauppoja etsien rekvisiittaa ensi viikon naamiaisiin... Aika hyvä päivä tänään!

Ei kommentteja: