tiistai 19. lokakuuta 2010

Barbie-juhlat


Halusitko sinä olla isona maailman kaunein prinsessa, vähän niin kuin Barbie? Minä en, mutta siitä huolimatta suu loksahti auki lauantaina, kun vein isosiskon kaverinsa synttäreille. Ne järjestettiin Barbie Storessa, joka on ensimmäinen Barbie-kauppa Euroopassa ja sijaitsee l'Illa -ostoskeskuksessa.

Paikka oli pikkutytön unelma! Ja synttäreistä puhutaan varmasti seuraavat kuusi vuotta! Kaupassa siis voi järjestää pienelle porukalle syntymäpäiväjuhlat, joissa tehdään kaikkia tyttöjuttuja. Aluksi tytöt saivat valita kymmenistä mekoista ja koruista kauneimmat ja sen jälkeen heidät meikattiin (tosin kaikki taisivat haluta mieluummin kasvomaalauksen), kammattiin ja laitettiinpa heille kynsilakkaakin. Sen jälkeen oli vuorossa Barbie-leikkejä, muotishowta ja tanssitreeniä ja tytöt saivat esiintyä toisilleen esiintymislavalla. Välipalan ja suklaakakun jälkeen vieraat saivat lahjaksi ihan oman meikkipaletin sekä minibarbin.

Huono puoli juhlassa oli se, että nyt meillä vingutaan, että seuraavat synttärit pitää järjestää tuolla... Ja että nyt pitää pian saada uusia Barbeja ja niiden tarvikkeita! Paljon!



5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Voi hyvänen aika! Aika pinkkiunelmahan tuo on. Oon ohittanu kaupan monesti, ja miettiny, miten sekoisin, jos oisin vähän yli kymmenen vuotta nuorempi. Mut nykysin oikeestaan vaan mietin, että millanen barbi pitää olla, kun on töissä tuolla! :D

RuusuLiisa kirjoitti...

Voi kielo!

Suvi O. kirjoitti...

Aivan ihana! Mikä prinsessaunelma, ja neitonen pääsi siitä osalliseksi. On se niin upeaa olla tyttö!

Ansku kirjoitti...

Juteltiin siinä yhden toisen äidin kanssa, että millaistahan se olisi olla töissä tuolla. Kaiken tuon pinkin vastapainoksi olisi varmaan pakko harrastaa jotain oikein äijäjuttua, muuten hajoais pää :)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä 4-vuotias tyttö olisi aivan hulluna kyseiseen kauppaan ja juhliin. Nyt jo vaatii menosta sinne (kerroin hänelle kaupasta).
Tosin minäkin tahtoisin käydä Barbi-kaupassa :) Ehkäpä sitten, kun tulemme sukulaisia moikkaamaan Barcelonaan...