sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Herkkuviikonloppu

Paitsi että opettelin tänä viikonloppuna leipomaan katalonialaisia joulupikkuleipiä, sain myös oppia kuinka tehdään perunatortilla, pan con tomates ja paella. Tortillan taika on runsas oliiviöljyn käyttö perunoita ja sipuleita kypsyttäessä, tomaattileipiin täytyy lorotella erinomaisen laadukasta oliiviöljyä ja paellan salaisuus... no se nyt vain on aina hyvää, kun se on tehty tuoreista aineksista ja nautitaan hyvässä seurassa. Tänään sen nautimme seurueessa, jossa oli neljää eri kansalaisuutta ja ammatteja edustettuina fyysikoista ammattilaistenniksenpelaajiin.

Muita makuelämyksiä ovat olleet mm. useat erilaiset turrónit, IKEAn valkoviiniglögi sekä Marianne-karkit. Ja minä olen joulunalusdieetillä, ou nou!

1 kommentti:

Vendaval kirjoitti...

taitaa sen paellankin salaisuus olla hyvä oliiviöljy ;)