tiistai 18. lokakuuta 2011

8 asiaa

Sain Ciacylta haasteen/tunnustuksen, kiitos :)! Selailin tuossa läpi blogeja, joista tykkään ja aika moni niistä oli tämän jo saanut, joten napatkoon se itselleen, joka ei tätä vielä ole tehnyt!

Tämän tunnustuksen saajan pitää:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus 8:lle blogille eteenpäin
3. Ilmoittaa näille 8:lle asiasta
4. Kertoa 8 satunnaista asiaa itsestään.

Ja ne kahdeksan asiaa! Hmm, aika vaikeaa, mutta tästä se lähtee:

1. Minut tosielämässä tunteville yllätys: minulla on pitkät hiukset! Selkään asti ulottuvat, täkäläisittäin jopa blondit (ainakin kuulin niin noilta kadunmiehiltä, joilla on tapana kommentoida ohikulkevia naisia). Vaatii hieman totuttelua, mutta kyllä tykkään!

2. Eilen iski pitkästä aikaa migreenikohtaus. Ei ollut aivan kamala, mutta kyllä se parin tunnin pimeässä makaamisen vaati. Toivottavasti ei taas ala kierre tuon migreenin kanssa. Välillä kun on ollut jaksoja, että se tulee tämän tästä, mutta nyt on tosiaan ollut jo pari vuotta taukoa. Mikä lie taas aiheutti, en tiedä.

3. Olen menossa käymään Helsingissä marraskuussa, jee! Ilman miestä, ilman lapsia, A-luokan reissu siis :). Aivan mahtavaa!

4. Joulukuussa käydään sitten koko sakki Madridissa. Meidän pitää uusia yksi passi ja päätimme nyt sitten hurauttaa pääkaupunkiin. Eipä ole sielläkään tullut ennen käytyä!

5. Minulla on ollut kummallinen väsymys päällä, enkä ole jaksanut olla lainkaan sosiaalinen. Nyt pitää kyllä tsempata ja nähdä taas kavereita!

6. Haluaisin mennä katsomaan Grease -musikaalin marraskuussa. Joulukuussa tosin on Red Hot Chili Peppersin konsertti, jonne olen menossa, joten ehkä tuo Grease jää väliin. (Ja sitten meillä on kaksi pientä surullista Grease -fania, mutta aina ei voi voittaa...)

7. Minulle ei mahdu näin kesän jälkeen syysvaatteet päälle! Kauhee läskip-rse :(

8. Olemme joulun kotona Barcelonassa, koska minä niin haluan. Haluan viettää joulun ihan omassa kodissamme ja luoda omia jouluperinteitä. Tosin joulu tuntuu vielä kovin kaukaiselta, kun on niin ihanat kelit! Täällä on vielä kesä!

4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Ihana reissu tulossa sulla, ilman lapsia ja miestä! Minä taas olen marraskuun Espoossa lasten kanssa, ilman miestä toisin! Madrid on Ihana isolla IIllä, asuin siellä vuoden vuosituhannen vaihteessa. Huh, tulipas vanha olo, siitäkin on jo niin kauan aikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Pitkät hiukset?!?

Kurjaa kuulla migreeneistä. Toivottavasti eivät toistu. Ja ihanaa kun tulet marraskuussa! Can't wait!

Sanja

Pia kirjoitti...

Greese musiikaalista tuli mieleen että näin Greese filmin elokuvateatterissa Palmassa, muistaakseni 1979. On taas tullut muotia kun tuli televisiostakin.
Perinteitä ei pidä unohtaa mutta Espanjan joulu on aina vähän vauhdikkaampi..

Ciacy kirjoitti...

Kiva kun jaksoit tehdà tàmàn tunnustuksen. Varmasti mahtavaa mennà suomeen ihan yksin :D
Happy halloween!