keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Lahjoja Suomesta

Emme varmaankaan ole ainoita, joilla selataan lelukuvastoja tähän aikaan vuodesta ja tehdään piiiitkiä listoja toiveista? Kirjeet joulupukille on laitettu juuri parvekkeelle muutaman piparin kanssa, toivottavasti tonttu käy ne yön aikana hakemassa!

Olen menossa käymään Suomessa ja aion tuoda lapsille jotain kivaa suomalaista pukinkontiin, mutta mitäpä tuoda? Muumit ovat meillä jo vähän menneen talven lumia ja Peppi-mokomakin on ruotsalainen. Angry Birds -kama varmaan olisi mieluisaa, mutta mitä muuta suomalaista lastentavaraa voisin tuoda? Kirjoja toki ja DVDitä, mutta leluja?

Ruokapuolta keksin kyllä vaikka kuinka paljon, samoin tavaraa itselleni. Taitaa taas matkalaukku pullistella kotimatkalla!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Leluista en osaa antaa vihjeitä mutta tuli mieleen, että onko teillä suomalaisia lautapelejä, kuten perinteinen Kimble tai vaikkapa Tatun ja Patun Suomitietopeli?

Entä mitä sieltä Barcelonasta kannattaisi kävijän ostaa lapsilleen pukin konttiin? Onko jotkut lelut siellä selvästi halvempia?

Ansku kirjoitti...

Tuo Tatun ja Patun Suomitietopeli olisi mahtava! Sen kun löytäisin! Muuten klassikot Afrikan tähdestä Kimbleen meillä onkin ja kovasti niillä pelaillaankin :)

Luulisin, että lelut täällä ovat aikalailla samanhintaisia kuin Suomessa. Ja pitkälti samaa tavaraa ne taitaa olla, kaikki kun on niin kansainvälistä. Joku nukke täällä kai on sellainen, jolla äidit ovat pieninä leikkineet ja joita nyt ostavat lapsilleen, mutta en kyllä tiedä mikä nukke se sellainen on :)