maanantai 28. tammikuuta 2013

I said I will be back

Hei hei mitä kuuluu??

Viime vuoden loppupuoli oli niin järjettömän kiireistä, etten ehtinyt edes ajatella blogia saatika mitään muutakaan, mikä ei liittynyt aikataulujen pitämiseen, työhön tai perheeseen. Niinpä löin pillit pussiin ja unohdin koko jutun. Kirjaimellisesti: tänään, kun halusin jälleen kurkata muutamaa vanhaa postaustani ja harjoittaa ruostunutta suomenkielen kirjoitustaitoani, en päässytkään sisälle blogiin. Itku pääsi: sinne meni vanhat matkapäiväkirjat ja muut. Mutta onneksi löytyi keino ja täällä sitä taas ollaan ja ihmetellään.

Haluaisin kirjoittaa lyhyen tiivistelmän näistä muutamasta kuukaudesta, mutta se olisi aikamoinen homma.... Josko vaikka alkaisin käydä vanhoja kuva-arkistoja läpi ja sitä kautta sitten puran kulunutta aikaa? Niin teen. Tai sitten en, parempi kun en hirveästi suunnittele.

Kuvaaminen on siirtynyt pitkälti iPhone-otoksiin ja Instagrammiin, mutta toisinaan tulee vielä kuljetettua järkkäriäkin mukana. Uusi linssi tuli hommattua loppuvuodesta, siihenkin voisi yrittää paneutua.

And as some of my friends told that it's mean to write just in Finnish I try to make an effort and write shortly also in English (sometimes, just when I feel like it. You know, because I'm mean).

So welcome, tervetuloa, kohti uusia seikkailuja!Ei kommentteja: