torstai 31. tammikuuta 2013

Kahdeksan kuvaa

Kiitos M. Metrossa tunnustuksesta!

Säännöt kuuluvat näin:

1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille kahdeksalle bloggaajalle tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi. Näytä kahdeksan satunnaista kuvaa kuvateksteineen.


Seuraavat kahdeksan kuvaa ovat muutamista viime vuoden kivoimmista hetkistä. Aina ei ole ollut kamera mukana, ja esimerkiksi kahdet pirskeet, jotka olivat ihan mielettömät, jäävät nyt esittelemättä. Ehkä hyvä niin, kuvat olisivat olleet hyvin, hmm, mielenkiintoisia.

Heti alkuvuodesta kävimme Andorrassa hiihtämässä, luistelemassa ja lumikenkäilemässä. Sää ei ollut superhyvä, mutta silti tuli ulkoiltua ja otettua vähän tuntumaa lumeen. Oli mukava irtiotto.

Toukokuun lopulla kävin Maailma kylässä -festareilla Helsingissä. Oli helle! Kaikin puolin onnistunut reissu, Helsinki näytti todella parhaat puolensa.

Englannin tournee onnistui myös yli odotusten. Viikossa ehdimme nähdä vaikka mitä ja oli mukava huomata, että lasten kanssa matkustaminen alkaa olla jo hyvin vaivatonta. 

Kesällä kävi kylässä mm. äiti, sisko ja lasten serkkuja. Yhtenä iltana laulettiin karaokea. Mieleenpainuvin biisi taisi olla tämä.

Bilbaoon satuttiin suurien juhlien aikaan. Olin liikkeellä työkavereiden kanssa ja kyllä välillä on mukava olla ilman perhettä tai parempaa puoliskoa liikkeellä :). Hyvät bileet, huhhuh.

Pariisissa vietittiin sitten lähes honeymoonia miehen kanssa, lapset jätettiin Barcelonaan. Reissu oli lahja työnantajalta, meitä oli puolet officesta reissussa. Tosin Pariisi on niin iso kaupunki, ettei siellä tuttuihin törmännyt (paitsi rakkaaseen ystävään, joka tuli Caenista asti meitä moikkaamaan).

Syksyllä löydettiin kauniita maisemia ja hiljaisuutta Prioratista. Ja paikallista viiniä ostettiin laatikkotolkulla. 

Ja joulu, ihana joulu. Loma tuli niin tarpeeseen koko porukalle. Vuoden ehdoton kohokohta!

Olen ollut nyt niin kauan sivussa tästä blogimaailmasta, etten tiedä kenet haastaisin... Jos jollain on vinkkejä kivoista blogeista, niin hep! kerro ihmeessä. Haastan sitten heidät :)!

2 kommenttia:

Elisabeth kirjoitti...

Upea kuva Prioratista! Mistä kohtaa se on tarkalleen? Kävittekö jollain / useammalla viinitilalla, jos niin millä? Jos haluat kertoa :)

Ansku kirjoitti...

En yhtään muista mistä kohtaa tämä kuva on napattu... Upeita maisemia oli joka puolella, oli kyllä iloinen yllätys!
Kävimme muutamalla viinitilalla pikaisesti, mutta Buil & Ginellä teimme kierroksen ja maistelimme viinejä. Ja ostimme peräkontin täyteen tuliaisia koiin ;)