keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Shoppailua

Tänään sain vihdoin uuden ruokapöydän kotiin. Valitsin italialaisen Maurizio Peregallin Big Irony -pöydän ja se on ihana! Mies sai sitten valita tuolit ja ne ovat jotkut ruotsalaiset nahkatuolit. Liian mustat ollakseen ihan minun makuuni, mutta mukava niissä on istua. Molemmat ostimme Pilmasta. Kotiinkuljetus oli ilmainen, kuten kaikissa kaupoissa ja palvelu oli erinomaista.

Tämän ensimmäisen kuukauden aikana on tullut osteltua ihan kamalasti juttuja. Jouduimme ostamaan kodinkoneet (jääkaappi-pakastin, pyykkikone ja tiskikone) Mediamarktista, pöydän ja tuolit keittiöön Ikeasta sekä telkkarin jostain mistä lie telkkukaupasta. Muutto maaseudulta keskelle kaupunkia on vaatinut vaatekaapin, ja etenkin kenkähyllyn, päivittämistä (mutta se on ollut vain kivaa...). Lastenhuoneeseen on pitänyt ostaa lelulaatikkoja. Vielä on ostoslistalla tietokonetaso, parvekekalusteet sekä kerrossänky tai vastaava lapsille. Ihan älytöntä... Muuttaminen on kallista puuhaa!

Suurin osa vaatehankinnoista on tullut tehtyä El Corte Inglesistä, koska sinne on jotenkin niin helppo mennä ja sieltä saa ihan kaikkea merkkivaatteista varsin edullisiin. Siellä on muuten myös valtava gluteenittomien ruokien osastoa, ikinä en nähnyt vastaavaa Ranskassa. Myyjäthän tuolla ei mitään herttaisia ole, mutta mitä sen väliä. Valikoimaa on paljon ja se riittää minulle.

2 kommenttia:

Tuikku kirjoitti...

mitens on palvelun laatu, onko yhta palveluhalukasta hlokuntaa kuin taalla liikeissa? vai tuleeko sellainen olo etta olet tullut hairitsemaan heidan paivaansa?

Ansku kirjoitti...

Samanlaisia tuntuvat olevan täällä kuin Ranskassakin. Ja minä reppana kun en osaa vielä edes paikallista kieltä, joten voit kuvitella...:)