lauantai 9. tammikuuta 2010

Paluu



Heipä hei, hola ja moi! Kolmen viikon Suomiloma on takana ja yritämme opetella jälleen elämään ilman toppahousuja. Tämä oli ensimmäinen pidempi poissaolopätkä tästä nykyisestä kodistamme, ja oli jännä huomata näin loman jälkeen, että meillä on ihan sama tuoksu täällä kuin oli Ranskan kodeissakin. Meillä on ominaishaju :)!

Suomessa oli kivaa, vaikka Finnair yrittikin ahkerasti aiheuttaa pientä kiukkua, siinä onnistuen. Lomalla minä mm.

- tajusin, että Lapissa on oikeasti jotain outoa taikaa. Miten sitä en siellä asuessani huomannut...

- luin paljon, mm. Anna Gavaldaa, johon ihastuin. Lapset puolestaan pääsivät aivan ihmeelliseen paikkaan: kirjastoon!


- lomailin useassa eri paikassa Pohjois-Suomessa, mutta silti en tuntenut "lomastressiä", joka monesti tulee, kun vaihtaa monta kertaa paikkaa.


-vietin Oikeaa Joulua, johon kuului joulupukin vierailu, mantelipuuro, yleinen ylensyöminen sekä lahjavyöry. Saimme suuren läjän kirjoja, Taika-mukeja, Festivo-kynttilänjalkoja, DVDitä, lautapelejä ja Wiin! Myös sukkia ja suklaata ym. saimme. Joulupukki oli kuullut toiveemme!


-en ulkoillut kovin paljon, koska oli KYLMÄ. Pääsimme todellakin talven tunnelmiin, kun oli paljon lunta ja pakkasta. Lapset saivat kokeilla ensimmäistä kertaa luistelua eräänä lauhempana päivänä, minä tyydyin pyllymäkeen.

Oli aivan mahtava reissu, mutta kotonakin on kivaa. Otimme tänään kaikki joulukoristeet pois ja järjestin kirjat vihdoinkin järkevämmin. Nyt on hyvä alkaa odottelemaan kevättä, meille tulee silloin vieraita!!




2 kommenttia:

Tuikku kirjoitti...

Tervetuloa takaisin, eikö ole ihanaa käydä Suomessa ja palata KOTIIN? Teillä ei varmaan ole lunta :) tänne satoi viime yönä noin viitisen senttiä!

Wanha kirjoitti...

Kuulostaa aivan ihanalta lomalta! Meillä lapset olivat Suomessa, pääsivät nauttimaan lumesta ja pakkasesta.