keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Kylpyhuone melkein kunnossa

Kuinkahan monta postauksen aloitusta olenkaan jo tehnyt otsikolla "Asunto Espanjasta - näin me sen teimme"? Monta! Asiasta on vähän hankala kirjoittaa, sillä meidän asunnon ostomme ei ollut mikään oppikirjaesimerkki. Emme ostaneet asuntoa tavalliseen tapaan välittäjän kautta, vaan käytimme häpeämättä suhteita ja muutenkin teimme kaiken "jännästi", lakimiehen neuvoja tosin kuunnellen. Yritän tässä kuitenkin jossain vaiheessa kertoa vähän tuosta meidän ostoprosessistamme tai vaikka etsiä joitain linkkejä, joissa kerrotaan, kuinka asunnonosto täällä yleensä tapahtuu!

Hamsu on jo kunnossa. Vähän se on vaisu, mutta syö, juo ja pikkuisen jo juoksenteleekin. Onneksi, ehdimme jo huolestua kovasti!

Meillä on ollut kylpyhuoneessa vesivahinko ja tänään se saatiin vihdoin korjattua. Pari kuukauttahan siihen menikin... Meidän kylpyhuoneestamme valui vesi alakertaan ja nyt on ilmeisesti haljennut putki saatu vaihdettua ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Ihanaa, pääsemme kunnon suihkuun!

Epäselvä kuva suihkukoppimme alla olevasta reiästä. Sitä saamme nyt ihailla parisen viikkoa, ennen kuin joku tulee sen tukkimaan. Suihkua sentään saamme käyttää!

Ei kommentteja: