sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Äitienpäivänä ravintolaan

Toivottavasti kaikilla äideillä ja lapsilla, miksei isilläkin, on ollut tänään kiva päivä! 

Meillä aamu alkoi supinalla ja jännityksellä. Neljävuotias kävi moneen kertaan tarkistamassa, että onhan äiti varmasti vielä unessa ("Äiti, ethän ole vielä herännyt?", "Äiti, muistathan, ettet kaada mehua sänkyyn?", "Äiti, eihän haittaa, että kortissa on kirjoitusvirhe?"), ja sillä aikaa isosisko valmisti isänsä kanssa aamupalaa. Aamupalan sänkyynsaanti ei ollut varsinaisesti suuri yllätys, mutta se, että sain lettuja gluteenittomana oli! Nams, milloinhan viimeksi olen herkutellut letuilla! Mies oli yöllä tehnyt salaa taikinan, aamulla ei tarvinut kuin paistaa.

Mies oli myös salaa varannut pöydän ravintolasta Alellasta. Les Terrasses sijaitsee Hotel Porta d'Alellan yhteydessä, ja oli aivan upealla paikalla! Kuva terassilta, jolla lounastimme.

Ruokakin oli hyvää. Minulle vuohenjuustosalaattia ja confit de canardia, miehelle sammakonreisiä ja pihviä. Lapset valitsivat pastaa ja kanaa. Kuvassa alkudrinkit, eli gazpachot keltaisena versiona. Oli kiva ravintola, tänne voisi mennä uudestaan vaikka parin viikon päästä saapuvien vieraidenkin kanssa...

 Ja ettei olisi mennyt ihan pelkäksi syömiseksi kävimme vielä metsäretkellä...

... Ja skeittaamassa ja potkulautailemassa. Kertakaikkisen onnistunut päivä oli tämä!

Ei kommentteja: