sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kaksi vuotta Barcelonaa

Mukava aurinkoinen vappupäivä! Emme lähteneetkään piknikille, vaan sen sijaan suuntasimme eläinpuistoon uusimaan vuosikortit. Asumme lähellä eläinpuistoa ja siellä tulee varmasti käytyä sen verran, että vuosikortille on käyttöä. En ole suuri eläinpuistofani, mutta kun elää kahden pienen eläinhullun kanssa, ei eläinpuistokäyntejä voi välttää :).

Ja taas on kulunut vuosi tätä Barcelonassa asumista! Niin se aika kuluu... Kuherruskuukausi kaupungin kanssa taitaa olla jo ohi, mutta kyllä me täällä viihdymme, eikä kiire ole minnekään muualle. Vuosi sitten totesin monta asiaa olevan vielä kokematta ja näkemättä, ja niin on tänäkin vuonna! On täällä vaan niin valtavasti kaikenlaista!

 Rentoilua auringossa. Apinat ja muut kädelliset ovat suosikkejani eläinpuistoissa, ne ovat jotenkin niin "inhimillisiä" touhuissaan. (Toisaalta se myös on yksi syy, miksi en pidä eläinpuistoista... Näiden pitäisi saada elää vapaina tai ainakin isoimmissa aitauksissa.)

 Sunnuntaisin on aina väkeä. Emme mahtuneet edes delfiiniesitykseen, mutta hyljeshown satuimme näkemään, jälleen kerran.

 Karhutkin laiskottelivat.

 Riikinkukot eivät paljon väistele, ja ne tulevat myös röyhkeästi kerjäämään leivänpaloja ja muuta syötävää. Mutta kauniita ovat ne.

 Flamingoja päivälevolla

 Tiikeri

3 kommenttia:

Adri kirjoitti...

Do you like Barcelona???
I LIKE Barcelona, Do you speak spanish? I know some words in Finnish :D
Greetings from Terrassa(Barcelona)

Jenni kirjoitti...

Oon miettiny sata ja miljoona kertaa, että haluun käydä tuolla tarhassa, kun en oo koskaan siellä käynyt. Toisaalta epäilen, onko se sen sisäänpääsyn (mitä lie 15 e) arvonen AIKUISELLE? Kyllä miulla lapsenmieltä ja söpöily intoa on, mutta onko se loppujen lopuks sen kummasempi? Viettääks siellä esim. Korkeasaari-tyylisen piknik päivän? Onko se reitti kokonaisuudessaan miten pitkä, hujahtaako monta tuntia?

Ansku kirjoitti...

Kyllä siellä mun mielestä kannattaa käydä. Itse ottaisin mukaan kivan kaverin ja eväät, ruokapaikat ovat tosi huonoja. Sinne oli tullut kyllä paljon lisää piknikpöytiä, varmaan ihmiset valittaneet kioskien tarjonnasta :).

Mutta joo, on se iso puisto ja kyllä siellä tunteja vierähtää, varsinkin jos haluaa nähdä kaiken ja osallistua delfiiniesitykseen. Viikonloppuisin siellä on vaan aina ihan älyttömästi väkeä, se on iso miinus.