maanantai 1. elokuuta 2011

Markkinapäivä Castelnaudaryssa

Castelnaudaryssa oli tänään markkinapäivä. Kaikenlaisia rätei ja lumpui olisi saanut halvalla, mitään ei kuitenkaan lähtenyt matkaan.

Kaupunki on viehättävä. Emme ehtineet kierrellä sen kummemmin kaupungilla, koska kaikki aikamme meni markkinoita tutkien, lounaalla ja Canal du Midin risteilyllä. Lounaaksi en valinnut cassoulet'ta, josta kaupunki on tunnettu, ihan siitä syystä, etten siitä kauheasti tykkää. Sitä kannattaa kuitenkin kokeilla, jos joskus tulee vastaan. Se on papupataa, jossa on makkaraa, hanhea, ankkaa, possua, melkein mitä vaan kaverina. Ihan ok hyvin valmistettuna.

 Markkinakrääsää

 Kukka, ja jos tarkkaan katsoo niin myös mehiläinen

 Mairie, kaupungintalo

Portaita pitkin kulkeminen on yliarvostettua

Kaupunki Grand Bassinin, kaupungin kohdalla olevan tekoaltaan, suunnalta

2 kommenttia:

Sanja kirjoitti...

Tietenkin mä tätä vielä luen. Portaita kulkeminen tuntuu olevan suorastaan amatöörien puuhastelua. Meillä ainakin on sellainen kid-parkour kausi menossa, ettei toista. Toisella kid-parkouria ja toisella baby-parkouria, kun yrittää mennä 1-vuotiaan itseluottamuksella perässä.

Ansku kirjoitti...

Samaan sarjaan taitaa mennä tietä pitkin kulkeminen. Miksi mennä sievästi tienreunaa pitkin, kun voi myös keikkua siinä jalkakäytävän reunalla, kävellä kuin Peppi toinen jalka ajotiellä ja toinen jalkakäytävällä tai vaihtoehtoisesti kahlata kaiken roskan seassa tienpenkalla!