sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Advettisunnuntait

Hui, adventtisunnuntait ovat nyt takana! Miten tämä kuukausi meni näin nopeaa!

 Ensimmäisenä adventtina olin Helsingissä. Oli kylmää ja märkää, mutta tosi kivaa! Tämä kuva on lauantailta, itse asiassa suurin osa sunnuntaista meni Lohjalla kummitytön tanssiesitystä katsoen.

 Toisena advettina olimme Madridissa. Siellä oli myös melko kylmä, ainakin kylmempi kuin Barcelonassa, mutta niin vain jotkut pärjäävät ympäri vuoden sortseilla! Me jouduimme ostamaan kaulaliinaa, hanskaa, saappaita, kun niin oli muka kylmä :). 

 Kolmantena advettina olimme kotona ja kävimme pyöräilemässä ja kävelemässä pitkän lenkin satamassa ja rannalla. Ja taidettiin käväistä myös mäkkärissä, jos oikein muistan. Rannalla on kaunista tähän aikaan vuodesta, kun kesän hulina on jäänyt taakse.

Ja tänään, neljäntenä adventtina, vietimme joulujuhlaa ja muksut pääsivät joulupukin syliin. Lapset kävivät myös synttärikutsuilla ja me vanhemmat kaupungilla kahvittelemassa ja ostamassa viimeisiä täytteitä pukinkonttiin.  Nyt on lahjat ostettu!

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Oi, kylläpäs on adventteina ollut monenlaista touhua. Jos saisin valita, kyllä Espanjan lämmön ottaisin ;) Kesäihminen kun olen. Tämä pimeys ja märkyys ja kylmyys/koleus ahdistaa! Voi, nauttikaa meidänkin puolestamme teidän lämmöstä!

Ihanaa joulun aikaa! Nyt kun lahjatkin olette jo ostaneet, niin sitten vain fiilistelemään ;)

Pia Koskinen-Sanchez kirjoitti...

Kuva 1. Minäkin kävin sateisessa Helsingissä, sain suunnillee samanlaisen valokuvan..
kuva 2.Kuntoilijat ovat aina uskomattoman vähissä vaatteissa, täälläkin.
kuva 3.Espanjassa nämä ranta bulevardit veneineen ovat suosittuja kävelypaikkoja. Itsekin olen aikoinaan niitä talustellut ties kuinka monta kilometriä.
Kuva 4.Joulu ei ole mitään ilman perinteisiä torttuja. Onneksi nitä voi tehdä joka puolella maapalloa. Hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

Ansku kirjoitti...

Vaahtera-Maria: Hyvää joulua sinnekin, tulisipa lunta!

Pia: Samoin sinne hyvän joulun toivotukset!