torstai 8. joulukuuta 2011

Retiro, Madrid


Heipä hei taas! Tauon aikana on ehditty taas vaikka mitä: käydä Helsingissä ja Madridissa, tehdä remonttia, sairastella, valmistella joulua ja niin edelleen. Lähdetäänpä purkamaan viimeisimmästä...

Palasimme eilen muutaman päivän reissusta Madridista. Täällä on hassu työviikko meneillään, kun tiistai ja torstai ovat vapaapäivät ja lapsilla lisäksi oli maanantai vapaa. Päätin, että lapset ovat koko viikon sitten kotona, ja se olikin hyvä päätös, sillä meillä sairastuttiin niin enterorokkoon kuin korvatulehdukseenkin. Madridin reissu ei siis mennyt ihan niin kuin ajateltiin, mutta kivaa oli, kun kuljettiin lasten ehdoilla ja hissuksiin.

Madridissa oli paljon kylmemmät kelit kuin Barcelonassa, vaikka aurinko paistoikin joka päivä. Ja kaupunkina se oli ihana! Olenkohan nyt ihan takinkääntäjä, kun sanon, että se oli jotenkin jopa kivempi kuin Barna...

Tässä kuvia itsenäisyyspäivänkävelyltämme Retiro-puistosta. Kävimme soutelemassa, istuskelimme kahvilassa ja paistattelimme päivää. Puistossa oli hienot ruskan värit!


3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Madrid on ihana! Ihan tuli sinne ikävä kuvia katsellessa...

Ansku kirjoitti...

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tuolla kävin ja oli kyllä täydellisen positiivinen yllätys!

Wanha kirjoitti...

Voi harmi noita sairasteluja. Me ei tehty lomapäivinä mitään, oltiin vaan kotosalla. Mä pidän Madridista enemmän kuin Barcelonasta.