lauantai 3. lokakuuta 2009

Burberry-outlet


Tänään kävin maanpäällisessä paratiisissa! Burberry Outlet sijaitsee osoitteessa Valencia 640, ja siellä on valtavasti valikoimaa. Tiedän, että rahasta puhuminen on rumaa, mutta silti laitan nyt myös hintoja näkyviin. Ne nimittäin ovat syy, miksi olin seota onnesta.


Nuorempi neiti sai pari hametta. Ruskea on paksua, lämmintä tikkikangasta ja valkoinen on juhlavampi tylleineen ja alushameineen. Se on varattu pian koittaviin syntymäpäiväjuhliin. Ruskean lähtöhinta 93 euroa, nyt 11 euroa, valkoinen alunperin 84 euroa, nyt 8 euroa. Molemmat hiukan reiluja, itse asiassa ruskea sopii paremmin viisivuotiaalle, vaikka onkin kolmevuotiaiden kokoa.

Viisivuotias unohti villatakkinsa kesällä Ranskaan ja nyt löytyi sillä korvaaja. Villatakeille ei ole ollut oikein käyttöä helteiden vuoksi, eikä ole tullut aiemmin hankittua. No mutta nyt on mieluisa, hinta alunperin 110 euroa, nyt 30. Vähän kalliimpi ostos siis, mutta tämä tuli tarpeeseen.


Viisivuotias sai isojen tyttöjen kaupunkitakin. Tämän alkuperäistä hintaa en tiedä, itse maksoin tästä kolmekymppiä. Aika reiluhan tämä vielä on (Burberryllä tuntuu olevan reilut koot), mutta pääsee käyttöön, kunhan ilmat viilenevät. Takissa on tuollaista pientä mustavalkoista ruutua.


Nuoremmalle lähti mukaan uikkarit vitosella 45 euron sijasta. Näitä oli sinisiä ja mustiakin, valitsin iloisimman värin.


Itselleni ostin huonosti kuvassa näkyviä perusneuleita. Toinen on merinovillaa, alkuperäistä hintaa en tiedä, maksoin kolmekymppiä. Tuo, jossa on röyhelöitä edessä on 80 prosenttia silkkiä, 20 prosenttia kashmiria, ja on maksanut alkujaan järjettömät 179 euroa, nyt hinta oli 21 euroa. Molemmat tuntuivat ihanan pehmoisilta ja lämpimiltä.

Ostin itselleni myös hatun talven varalle. Tämän hinta oli pudonnut 155 eurosta 35 euroon. Nyt täytyy vain opetella käyttämään hattua...


Tässä sama hattu söpömmän tyypin päässä.

Lisäksi ostin myös viisivuotiaalle housut kympillä, mutta ne ovat aivan liian isot eivätkä oikein mieluisat. Annan ne ehkä jollekin, tai sitten ne saavat jäädä kaappiin odottelemaan. Kassalle mennessäni minulla oli vaikka mitä muitakin ehdokkaita hanskoista syystakkiin, mutta jätin ne vielä odottelemaan. Sain 20 prosentin alennuskupongin seuraavia ostoksia varten, joten olisihan se hulluutta olla menemättä! Ainakin sadetta pitävän takin taidan käydä hakemassa.

Ja nyt tiedän mistä hankin kummilasten joululahjat.


3 kommenttia:

Tuikku kirjoitti...

ekalla koneella sinne :) tuollahan on halvempaa kuin jenkkilän burberryllä. "ostoshelvettiin" lähtö lähestyy...

Riikka V. kirjoitti...

Ihania, ihania löytöjä! Määkin haluun!

Ansku kirjoitti...

Tuikku: Pitkä viikonloppu marraskuussa? Mä voin etsiä muitakin outleteja :)

Riikka V.: Tänne vaan!!