perjantai 2. lokakuuta 2009

Uusia laukkuja

Arkikäsilaukkuni hajosi lopullisesti pari viikkoa sitten. Sinnittelin jonkin aikaa ja mietin, ostanko tilalle kunnollisen kestävän nahkalaukun, joka luonnollisesti olisi huomattavasti kalliimpi, vai tyytyisinkö halpisversioon. Koska elämäntilanne on nyt se, että arkilaukku kulkee mukana hiekkaisissa leikkipuistoissa ja on muutenkin kovalla käytöllä päädyin ostamaan laukkuni halvalla MiSaKosta. Kestää minkä kestää, siistinä se ei pysy kuitenkaan. Tai siis oikestaan NE, ostin nimittäin kerralla kaksi.


Tylsän mustan laukkuni korvaajaksi ostin toisen tylsän mustan laukun. Sisään mahtuu kaikki tarpeellinen: käsidesi, eväitä, värikynät, kamera, nenäliinoja, sateenvarjo, kosteuspyyhkeitä, kännykkä ja pankkikortti.


Toinen laukku ihastutti linnuillaan, vaikka en yhtään pidäkään noista kultajutuista. Mukaan se lähti siksi, kun sain halvalla... Tilava on tämäkin, ja on jo todettu käytössä hyväksi.



Ja etten olisi ollut aivan itsekäs, ostin lapsille uudet hiuspannat. Nuoremmalle se oli tosin melko turha ostos: se ehti olla päässä aamupäivän, kunnes meni koulussa hukkaan. Olisi pitänyt teipata päähän kiinni.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja laukkuja olet löytänyt. Voitko noin tyyliasiantuntija sanoa mikä neuvoksi seuraavassa tilanteessa: ostin viikko sitten tosi kivan äitiysmekon Italiasta, mutta mulla ei ole ainoitakaan mekkoon sopivia saappaita. T: nimim. Berliinin matkaaja

Ansku kirjoitti...

Rakas Berliinin matkaaja!
Ehdotan, että käyt pikapikaa ostamassa saappaat, joilla on paitsi hyvä kävellä myös näyttävät hyvältä. Hyvältä näyttävät kengät edesauttavat ehdottomasti esimerkiksi ilmaisten tikkareiden saamisessa apteekeista. Ja oletan, että aiot kävellä raskaudesta huolimatta runsaat määrät Berliinissä, joten pidä huoli, etteivät saappaat hierrä (tosin sitten pitää keksiä jokin muu syy kuin rakkolaastarit sinne apteekkiin menoon). Toivottavasti neuvostani oli apua!
PS. Taidan alkaa pitämään kysymys ja vastaus -palstaa.
PPS. Tyyliasiantuntija my ass.