maanantai 10. toukokuuta 2010

Loma ilman lapsia



Kävimme kuulkaa viikonloppuna miehen kanssa hanimuunilla! Ihan kahdestaan, ilman lapsia, yhden yön reissussa Costa Bravalla. Olimme varanneet huoneen viiden tähden Spa-hotellista, ja ohjelmassa oli silkkaa lepäilyä ja rentoa olemista. Vähän sellaista parisuhteen parantelua ja kuhertelua.

Kohde ei osunut ihan nappiin, Lloret de Mar osoittautui aikamoiseksi turistihelvetiksi. Onneksi vielä ei ole sesonki, eikä meillä ollut muutenkaan tarkoitus pyöriä kaupungilla. Hotelli ei ollut ihan keskustassa, joten juhlintaa ei tarvinut kuunnella yötä myöten. Katalaanikaverit tiesivätkin tänään kertoa, että kohde oli huonoin mahdollinen Costa Bravalta. No jaa, ei se nyt niin huono ollut, ihan siistiä siellä ainakin näin off-seasonina oli, siitäkin huolimatta, että siellä näkyi useampi seurue juhlivia formulafaneja.

Kuvassa näkyvällä terassilla paistattelimme päivää ja saatoimme ottaa jokusen cava-lasillisen. Varsinainen hiekkaranta on tuolla niemen takana.


Kalastajan vaimo -monumentti.

Päivän asu lauantailta. Sunnuntaina asuna oli hotellin logolla varustettu kylpytakki ja sandaalit, kävimme siis kylpylän puolella saunomassa ja uimassa. Viimeksi olikin tullut saunottua jouluna, ravasin innoissani turkkilaisen ja suomalaisen saunan väliä, käyden välillä uima-altaassa tai porealtaassa. Olisin saanut vielä äitienpäivälahjaksi jonkun hoidon tai hieronnan, mutta kyllä tässä oli näinkin ihan riittävästi.

Lounaalla kävimme lauantaina kivassa tapas-paikassa. Kuvassa minun alkupalani, mustekalapalaset. Illallisella kävimme japanilaisessa ravintolassa, jossa olimme ainoat asiakkaat. Jalkapallomatsi kuulemma syynä, pelin jälkeen oli pöytävarauksia. Saimme ainakin hyvää palvelua ja ruoka oli mielettömän hyvää!

Rantabulevardia. Kaupunki oli täynnä turistikojuja, discoja ja halvan kaljan paikkoja. Todennäköisesti hyvä biletyspaikka, mutta tuskin tulee toiste mentyä.

Ja lopuksi muutama sekalainen otos:



3 kommenttia:

Wanha kirjoitti...

Oi oi, ihanaa että pääsitte kahdestaan! Mä en ole koskaan ollut kylpylässä, pitäisi varmaan joskus testata :)

Riikka kirjoitti...

Olipa taas upeita kuvia! Tollaset hanimuunit on ihania ja tekevät hyvää parisuhteelle. Tuntuu että arki on nykyään niin kiireistä, että yhteinen aika tuppaa jäämään välillä vähiin.

Ansku kirjoitti...

Oli kyllä ihanaa, toivottavasti seuraavaa kertaa ei tarvitse odottaa reilua viittä vuotta :).