sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Voitonjuhlaa ja sunnuntailounas

Kuvitelkaapa , että kymmenen tuhatta ihmistä tulisi ikkunanne alle laulamaan ja ampumaan raketteja. Ja että voisit olla varma, että ne iloiset ihmiset eivät häivy siitä ikkunan alta ennen aamuviittä. Lisäksi rock-bändi soittaa noin 50 metrin päässä makuuhuoneen ikkunastasi. Barça siis voitti juuri ja juuri nyt olen erittäin "onnellinen", että asumme aivan keskustassa ja saamme tahtomattamme osallistua tähän juhlahumuun. No, teen tämän yön työhakemuksia ja muutama Lostin jakso on rästissä, joten eiköhän tästäkin yöstä selvitä. Nukkuminen nyt on muutenkin yliarvostettua. Jos ei olisi lapsia niin lähtisimme itsekin hillumaan kaduille, mutta nyt pysytään kotona, juodaan teetä ja toivotaan, ettei Nukkumatti aivan pelästy tätä menoa.

Tänään oli oikein mukava päivä. Meillä oli kaksi kaveriperhettä lounastamassa. Edustetut maat tänään olivat Englanti, Irlanti, Yhdysvallat ja Ranska sekä tietysti me umpisuomalaiset juntturat. Mies oli pääkokki ja tarjoili meille alkuruoksi suppilovahverokeittoa ja pääruoaksi rieslingkalaa. Minä väänsin tortun, suklaamansikkasellaisen. Olin ajatellut räpsiväni kuvia kauniista Provence-henkisestä kattauksestani ja muutenkin iloisesta tunnelmasta, mutta oli niin hauskaa, että muistin kameran vasta siinä vaiheessa, kun oli digestiivin aika. No, ensi kerralla. Illalla kävimme vielä leikkipuistossa ja viemässä ison kassin vaatekeräykseen.

Mutta voi jeesus tuota meteliä! Ihmiset, huomenna on työpäivä!! Menkää nukkumaan!

5 kommenttia:

Vendaval kirjoitti...

Täällä yksi niistä kymmenestätuhannesta ;) En kyllä ampunut raketteja, enkä laulanut kovin kovaa :) Lähdimme pois n puolen yön aikaan. Luulin, että siinä vaiheessa mossot tulivat jo laittamaan juhlinnalle lopun? Tai ainakin ne olivat siinä valmiina mellakkavarustuksineen. Meille ei asti (riemukaarelle) ei kuulunut mitään ääniä..

Wanha kirjoitti...

Vitsit mä oon kade! oisin halunnut olla siellä juhlimassa :) Kai otit kuvia?

Illallinen kuulostaa hyvältä. Kiva, kun on ystäväsiä/tuttavia eri maista. Rikastuttaa henkisesti.

Ansku kirjoitti...

Kenza: minulle ei kannata olla kateellinen, Vendavalille kyllä :). Parvekkeelta vähän katselin menoa, sitten aloin korvatulppien kanssa lukemaan. Aamulla tuoksut Rambla Catalunyalla olivat hmm, mielenkiintoiset. Sellaista pientä oluen ja pissan aromia oli havaittavissa.

Vendaval: Sinua ei siis kannata bongailla lehtikuvista, joissa näkyy riehuvia Barça-faneja :)

Vendaval kirjoitti...

Meidän porukka tunnusti väriä ihan hillitysti, vaikka yöunet jäivät kyllä aika vähiin. Nyt toimistolla sitten silmät ristissä :)Harmittaa kun oma kamera jäi kotiin. Mielenkiintoista kuvamateriaalia olisi kyllä saanut. Liikkeellä oli mm. pumpattava Barbara Barçan paita päällä :D

Vintagella kirjoitti...

Mä en myöskään tunnusta metelöineeni! Ne oli ne poliisiautot, jotka piti kovinta melua ainakin mun ikkunan alla, kun lopulta kotiin sieltä kaaoksesta selvisin.. :)