torstai 13. toukokuuta 2010

Patito Feo ja muuta huumaa

Barcelonassa on ollut tänään aivan tavallinen arkipäivä, eikä helatorstaista kukaan kaveri ollut koskaan kuullutkaan. Miehellä oli kuitenkin vapaapäivä ja vietimme sen niinkin rattoisasti kuin käymällä IKEAssa. Saimme hankittua muutaman puuttuvan jutun ja lisäksi täydennystä ruokakaappiin. Reissu oli niin raskas, että kotona otimme reilumman mittaiset päiväunet ja niinhän siinä kävi, että päikkäreiden jälkeen oli entistä väsyneempi olo. Onneksi oli salmiakkikaloja piristämässä.

Mietin tuossa, että millaistahan se on sitten kymmenen vuoden päästä tuo kaveriralli ja musiikin huudattaminen. On ihanaa olla suositun viisivuotiaan tytön äiti, mutta jatkuva mankuminen, että "saanko mennä leikkimään, saako joku tulla meille leikkimään?" on hieman rasittavaa. Tänään oli jälleen yksi kaveri kylässä ja Patito Feon musiikit pauhasivat täysillä ja tytöt treenasivat tanssikoreografioita.

Niin, Patito Feo. Käsittääkseni se on samantyyppinen sarja kuin Ugly Betty tai High School Musical, mutta suunnattu nuoremmille (korjatkaa, jos olen väärässä, en ole sitä koskaan katsonut) ja se on ainakin tuossa meidän koulussamme valtava hitti. Jopa pojilla näin tänään Patito Feo postikortteja, ne on jotain keräilyjuttuja.

Sarja tulee joka arki-ilta, mutta meillä ollaan siihen aikaan jo nukkumassa, joten tyttö on saanut tutustua sarjaan vain Youtuben välityksellä. Pitäähän hänenkin tietää, mistä siellä koulussa vaahdotaan. Samoin tämä kaveri, joka oli tänään leikkimässä, ei ole koskaan nähnyt ohjelmaa, mutta kummasti vaan sana leviää ja molemmat tiesivät laulujen sanat ja tanssikuviot. Pikkupimut. (sivuhuomatuksena: Hannah Montanan kanssa oli sama juttu: kauheasti kiinnosti tietää, että mikä juttu se on, kun kaverit niin kovasti koulussa siitä intoilevat. Yhden nähdyn jakson jälkeen mielenkiinto lopahti, oli kuulemma tylsä. Patito Feosta on katsottu vain musiikkivideoita, ja voi vitsi ne on mahtavia :)!!)

1 kommentti:

Wanha kirjoitti...

Hih, tuo tulee meidän telkkarista harva se ilta, vaikka kuopus(10v) ei kuulema siitä tykkääkään :)