lauantai 17. heinäkuuta 2010

Hikinen lauantai

Suomen kolmenkymmenen asteen helteet alkavat jo houkutella! Tällä hetkellä varjon puolella olevalla parvekkeellamme on 37 astetta, aika sietämätöntä. Ilmankosteus vielä pahentaa tilannetta, tuskanhiki on varsin kuvaava sana. Onneksi sisällä on viileää, ilmastointilaitteen keksijälle haleja ja kiitos!

Kuluneen viikon oli tarkoitus olla aktiiviviikko, mutta lauantainen kolaus muutti suunnitelmat. Uimareissut vaihtuivat DVD-iden katseluun, suklaamuseo ja Aquarium aleshoppailuun. Hyviä löytöjä kyllä ollaan tehty aleista, että sikäli ei mennyt viikko ihan hukkaan :)! Tytsy on jo ihan kunnossa, lähti isosiskon ja isän kanssa tänään jo uimaankin uimahalliin. Taidettiin selvitä onnettomuudesta pelkillä tikeillä, mustalla silmällä ja mahdollisesti yhden hampaan menetyksellä. Suu on parantunut hyvin, parina päivänä neiti on syönyt samaa ruokaa meidän kanssamme. Tosin hän olisi vielä halunnut jatkaa vauvanruokien syömistä, ovathan ne tosi hyviä! Myös antibioottikuurin loppuminen harmitti hieman, lääkekin maistui hyvälle!

Alennusmyynnit ovat tosiaan hyvät tänäkin kesänä. Aika paljon on tullut taas "säästettyä". Vielä mietin, että pitääkö hankkia joku villatakki tai jakku Suomen lomaa varten. Lähinnä mekkoja on lähtenyt kaupoista mukaan, toki myös pari laukkua ja kenkiä. Ja vaatetta myös lapsille, mies saa hoitaa omat ostoksensa itse. Taas pärjää seuraaviin alennusmyynteihin asti!

Ei kommentteja: