sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Mietteitä viikonlopulta

Koska Barça on Espanjan paras joukkue ja Espanja maailman parhain potkupallomaa niin on itsestään selvä, että Barça on maailman paras joukkue!!

Lauantaina kaupungilla osoitettiin mieltä Katalonian puolesta, sunnuntaina juhlittiin Espanjaa. Ristiriita?

Ylihuolehtivien vanhempienkin lapsille sattuu onnettomuuksia.

Edelliseen liittyen: lapset eivät osaa rypeä itsesäälissä. Jos aikuisella olisi suu täynnä tikkejä ja hampaat irtoamaisillaan niin taitaisi mennä seuraava päivä sängyn pohjalla itkua tuhertaen. Ainakin minulla menisi. Lapsi sen sijaan jaksaa jo 12 tuntia onnettomuuden jälkeen leikkiä rauhallisesti ja 24 tunnin päästä meno alkaa olla jo yhtä villiä kuin ennen onnettomuutta.

Ja vielä edelliseen: Hospital de Nensin ensiapu toimii!

3 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Oho!? Kävikö pahasti? Kuulostaa hoitoalan ammattilaisenkin korvaan aika rajulta. Ei muuta kuin pikaista paranemista pikkuppotilaalle :)

Ansku kirjoitti...

Riikka: Kiitos! Tyttö putosi kerrossängystä ja löi suunsa legoukkeliin. Huuli meni kahtia ja hampaat vinoon. Onni onnettomuudessa, ettei muuten käynyt mitään, kallokuvissa ei näkynyt mitään erikoista eikä onneksi mitään osunnut silmiin.

Anonyymi kirjoitti...

terkkuja helteisestä suomesta!!! niin kuin sanoin lapsilla on ihmeellinen taito toipua suuremmista ja pienemmistä kolhuista nopeesti...terkkuja meitin typykältä teitin "potilaalle"
tuikku