lauantai 12. maaliskuuta 2011

Lounaalla Picaderossa


Pari viikkoa sitten mies oli poikkeuksellisesti kotona lounasaikaan ja lähdimme etsimään edullista ruokapaikkaa. Täällä saa lounasaikaan melkein kaikista ravintoloista alkupalan, pääruoan ja jälkiruoan noin kymmenellä eurolla, usein hintaan sisältyy myös juoma ja leipä, joten aika usein tulee käytyä ulkona lounastamassa.

Jäimme suustamme kiinni ovimiehemme kanssa ja hän kertoi käyvänsä usein Ronda Sant Perellä sijaitsevassa Picadero 5 -ravintolassa. Hän kehui paikassa olevan hyvää kotiruokaa ja isot annokset. Sinne siis!

Ravintola sijaitsee ihan El Corte Inglesin vieressä (Ronda Sant Pere 7) ja on tyyliltään rustiikkinen, tummalla puulla sisustettu, vaikka ei siltä kadulle päin näytäkään.

Annokset näyttivät olevan isot ja maistuvat, mutta minulle siellä ei ollut oikeastaan mitään syötävää. Lounasmenusta yhtäkään vaihtoehtoa ei ollut mahdollista muuttaa gluteenittomaksi eikä listallakaan ollut annoksia sin gluten. Tarjoilijakaan ei ihan tiennyt mistä on kyse. Lopulta sain kuitenkin pihvin paistetuilla kasviksilla ja annos oli ihan ok. Mies puolestaan otti päivän menun ja se näytti tosi hyvältä ja olikin kuulemma. Ja tämä lounasmenu maksoi vain yhdeksän euroa, pihvini hieman enemmän.

Minä tuskin käyn täällä toiste ihan siitä syystä, ettei siellä taida olla minulle ruokaa, mutta kyllä sitä muille voi suositella. Näin yhden kerran perusteella annokset olivat oikein hyviä ja tosiaan hinta oli kohdillaan. Ei ollut huono.

Ei kommentteja: