tiistai 15. maaliskuuta 2011

Näin Messin!!

Ovimiehemme, meidän ikioma tietotoimistomme (jonka joudumme pian jättämään, nyyh. Pitää käydä aina ohikulkiessa kysymässä häneltä kuumia vinkkejä tapahtumista ja kuuntelemassa kaupungin tuoreimmat juorut) kertoi, että Messi tulee tänään illansuussa Adidaksen liikkeeseen Passeig de Gracialla. Kauppa on ollut remontissa ja se avataan käsittääkseni huomenna. Messi antoi siellä haastatteluja medialle, onhan Barçalla ja Adidaksella tiivistä yhteistyötä.

Ja niinhän minä sitten näin herra Lionel Messin :)! Ihan totta, uskokaa pois, vaikka kuvaa en saanutkaan napatuksi, kiitos äärimmäisen hitaan kameran sekä Messin pituuden (alle 170 senttiä). Olin ihan vieressä, mutta hulina ja yleisön paine oli niin kamala, että halusin vain pois. Mutta olihan se ihan kiva nähdä tuollainen stara, vaikken nyt mikään suuri potkupallofani olekaan. Huomenna koulun pikkupojat ovat kuulkaa kateellisia :D!

Odottelua...

... ja lisää odottelua. Kävin välillä kotona.

Kamerat käy...

Tuon karvapään takana on herra itse

Ja pikapikaa auton suojaan. Ihmiset olivat villeinä. Ei olisi kiva olla julkkis.

2 kommenttia:

Wanha kirjoitti...

Joku on nyt kateudesta vihreä. Olen suunnitellut naittavani Messin ja mun systerin, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi järkättyä treffejä :(

Ansku kirjoitti...

Olisinpa tiennyt niin olisin voinut kysäistä :)