tiistai 1. maaliskuuta 2011

Riistohinta sanon minä

Ihan on pakko tulla tännekin päivittelemään... Saimme juuri ensimmäisen tarjouksen muuttofirmalta.

Tavaraa ei ole valtavasti, vaan sen verran mitä nelihenkinen perhe, jolla ei ole varastoa, pystyy kodissaan säilömään. Tavarat on pari vuotta sitten rankalla kädellä karsittu, eikä sitä rompetta nyt älyttömästi ole ehtinyt kertyä. Välimatkaa asunnoilla on 2,3 kilometriä, juuri tarkistin Google mapsista. Ja molemmissa päissä on hissit.

Ja hinta. Muutto, johon kuuluisi pakkaaminen, laatikot ja itse muutto, mutta ei purkamista, maksaisi 1363 euroa. Tuhatkolmesataakuusikymmentäkolme euroa!! Auts. Olisiko hieman ulkomaalaislisää?!

Pitäköön tunkkinsa!

Minusta tuntuu aika vahvasti siltä, että jatkamme muuttofirmoihin soittelua ja selvitämme, että onko muuttaminen tässä kaupungissa todella noin kallista! Tai sitten vuokraamme pakettiauton ja etsimme jostakin reippaita ja riskejä kavereita hommiin. Tai kannamme tavaramme hitto soikoon itse :)!

Toissavappuna muuttokuormaa purkamassa. Se oli aikamoinen urakka sekin!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ryöstöyritykseltähän tuollainen hinta kuullostaa. Toivottavasti löydätte kuitenkin kohtuuhintaisemman. No ainakin lohdutuksena voisit ajatella niin, että nyt ei sitten kahden vuoden päästä taas tarvitse olla pakkaamassa ja muuttamassa.

Hirvittävä urakkahan se on, mutta nyt ainakin pysyvämpi muutto.

Sanja

Wanha kirjoitti...

Mä olen reipas ja riski, haluatko tarjouksen? ;) Aika hintavaa kyllä, luulen, että löydätte halvemmallakin.

Aikanaan Jenkeissä pyydettiin kaveri kantamaan miehen kanssa yhtä todella raskasta vuodesohvaa. Kävi niin, että mies antoi ohjeita ja minä kannoin sen sohvan kaverin kanssa ;)

Askarteluapina kirjoitti...

Itse kyselin pari kuukautta sitten myös hintoja muuttoon (Madridista Pohjois-Espanjaan eli noin 500km), sisälsivät laatikot, pakkauksen, kannot ja kyydityksen ja hinnat vaihtelivat 800 eurosta 400 euroon. Ollaan tosin vaan kaksi ihmistä, mutta kun on tämmönen materialist girl, niin tavaraa on niin kuin pienellä perheellä :D

Mutta joo, kyllä ne jotakin lisää on nyt tuohon hintaan laittaneet... Oletteko segundamanosta katselleet?

Ansku kirjoitti...

Sanja: Toivottavasti tosiaan ei tarvitse tähän rumbaan alkaa taas ihan heti! Ja seuraava kerta saa kyllä mennä firman piikkiin :).

Elisabeth: Tänne hommiin vaan! Eiköhän me saada kaksistaan kannettua nämä tavarat uuteen kotiin, heitetään vaan selkään ja oikaistaan Ciutadellan läpi!

Askarteluapina: Juu, ei ihan mene kilometritaksat yksiin. Hyvä vinkki tuo segundamano, kurkkasin juuri. Kiitos!

Vendaval kirjoitti...

Hei, nyt muistin sen muuttofirman nimen, josta puhuin! Tuli vastaan yksi muuttolaatikko nimittäin. Firma on aliance brother S.L ja meidän muutosta San Feliusta Perelloon ottivat n. 900 € Hintaan kuului laatikot ym pakkaustarvikkeet ja kolme jamppaa, jotka osallistuivat myös pakkaamiseen. Saimme valita joko kiinteän hinnan (oisi muistaakseni ollut 1200 €) tai tuntihinnan 57 €/h + alv. ja valitsimme siis ¨jälkimmäisen. Joten vaikuttaa kyllä todella ryöstöhinnalta tuo tarjous!!

Vendaval kirjoitti...

Piti vielä sanoa että me sentáán muutimme kaksikerroksisen talon ja lähes yhtá suuren varaston ja välimatkaa oli n, 200 km, joten ihan varmasti löydätte paremman tarjouksen :)

Ansku kirjoitti...

Vendaval: Kiitos vinkistä, tuosta muuttofirmasta en ollut vielä kuullutkaan!