perjantai 8. huhtikuuta 2011

Muuttopäivä

Löytyihän se kameran piuha!

Muutto järjestettiinkin loppujen lopuksi ammattimiesten voimin, ja täytyy sanoa, että money well spent! Meillä ei olisi kerta kaikkiaan riittänyt aika itse muuttamiseen.

 Olimme itse pakanneet tavarat ja muuttomiehet suojasivat huonekalut. Rikki meni laatikollinen astioita, se oli ottanut tosi pahasti iskuja. Esimerkiksi paksumuovinen leivontakulho oli haljennut ja sellaisen nyt luulisi kestävän. Luonnollista poistumaa... 

 Muutto hoidettiin entisen kodin päässä hissillä ikkunan kautta. Kätevää. Toisessa päässä miesten piti sitten jo vähän rehkiä, kun kaikki piti saada asuntoon hissin tai portaiden kautta :). Ja tavaraa oli paljon!

 Ottakaa pojat koppi!

 Syömään ei ehtinyt ja minun piti olla paikalla koko päivä, joten nappasin lounaaksi vain salaattia Farggista.

 Ja näistä maisemista siirryimme...

...Näihin maisemiin. Mikä slummi :D! Olen jo kahdesti nähnyt näillä kulmilla kuvattavan elokuvaa, joka takseista päätellen sijoittuu New Yorkiin (mielenkiintoista oli myös kerran nähdä toiseen maailmansotaan sijoittuvan elokuvan tekoa. Aika usein täällä näkee leffa- tai mainoskuvauksia). Vaikka en ole koskaan Nykissä käynyt, voisin näkemieni elokuvien perusteella kuvitella sieltä löytyvän samanlaisia katuja kuin missä nyt asumme. Jännää.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi jee :) eli Onnea uuteen Kotiin!

Ansku kirjoitti...

Kiitos Sanna!

Suvi O. kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Ansku kirjoitti...

Kiitos!