keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Discokengät


Viime talvesta asti olen kuullut tasaisin väliajoin pyynnön "Saisinko vilkkuvat kengät, jotka hengittää?". Eilen sellaiset sitten ostettiin alennusmyynnistä. Tärähdyksestä vilkkuvat hopeiset Geoxit. Kyllä on rakkaat! Toinenkin tytsy sai valita itselleen kengät ja mukaan lähti hempein pari mikä kaupasta löytyi.

Olin aiemmin töissä lastentarhassa ja päiväunille mentäessä nukkumahuone oli kuin disco noiden vilkkuvien kenkien takia. Varmaan puolilla lapsista on kyseiset Geoxit. Onneksi patterit kuluvat eikä niitä voi uusia...

Tuotin eilen myös pettymyksen lapsille. Tulin kielikurssilta kauppojen kautta kotiin ja ostin itsellenikin kengät. Hush Puppiesin kassissa oli söpön koiranpennun kuva ja tenavat jo ehtivät innostua, että nyt on äiti käynyt koiranpentuostoksilla. Valitettavasti kassista löytyivät vain tylsät (minusta ihanat) korkokengät. Lapset nappasivat lohdutukseksi kenkien suojapaperin, jossa oli myös koiran kuvia askarteluihinsa. Ja niin kaikki olimme iloisia.

2 kommenttia:

Tuikku kirjoitti...

Jempulallakin oli aikoinaan vilkkuvat Nalle Puh kengät ja voi että niillä hypittiin ja peilistä tiirailtiin miten valot vilkkuvat! Kyllä askel oli silloin keveä!!!

Ansku kirjoitti...

Välillä pieni kateus nostaa päätään: miksei minun lapsuudessani ollut mitään näin kivaa...:)