torstai 9. heinäkuuta 2009

Sataa

Sataa vettä, eikä harmita yhtään! Tämä taitaa olla nyt toinen sadepäivä muuttomme jälkeen, eli turhan usein ei ole tarvinut sadepäivää kotosalla viettää. Toivottavasti ilma tuosta nyt hieman raikastuu.

Nyt olisi aikaa tehdä kaikkia rästihommia kotona, järjestellä kaappeja tai pyyhkiä pölyjä, mutta täällä minä taas roikun netissä, enkä saa mitään järkevää aikaiseksi. Espanjaakin pitäisi opiskella. Kielikurssilla ei olla enää ihan alkeissa, vaan kotonakin pitäisi vähän avata kirjaa, ettei aivan tipu kärryiltä. Että olisi siis tekemistä, jos vain saisi pakotettua itsensä aloittamaan!

Tänään saapuu Tour de France kaupunkiin ja huomenna he jatkavat matkaa ja menevät tästä meidänkin talon ohi. Tour de France vainoaa minua! Olen synnyttänyt kuunnellen kannustajien mekkalaa sairaalan ulkopuolelta (eivät kannustaneet minua, vaan pyöräilijöitä) ja lisäksi reitti on kulkenut ainakin kahdesti aivan meidän talomme nurkilla. Silti en ole koskaan nähnyt kisaa! Aina on ollut jotakin muuta, tärkempää, tekemistä. Huomenna toivottavasti tulee tämäkin asia korjattua!

Ei kommentteja: