maanantai 27. heinäkuuta 2009

Suomesta kotiin

Viikonloppuvapaa Suomessa on nyt takana ja arki alkoi reissulla lastensairaalaan. Täällä odotti pieni silmätulehduspotilas, joka oli selvästi tippojen tarpeessa. Muistutus itselle: etsi hyvä nainen vihdoinkin lääkärit, gynet, hammaslääkärit ja muut! Ei tarvitse sitten aina miettiä, että minne mennä ja maksaa itseään kipeäksi. Tänään kävimme Barcelonan lastensairaalassa, kun en muutakaan keksinyt.

Reissu Suomeen oli erinomaisen onnistunut. Oli kivaa!

Vaihto oli molempiin suuntiin Saksassa ja näkyvyys oli hyvä. Ikkunapaikka rules! Sunnuntaiaamuna oli muuten tulipalo Helsinki-Vantaan ulkomaanterminaalissa, ja se aiheutti pientä ylimääräistä jännitystä, että näinkö on koneet myöhässä, mutta eipä olleet. Minä tykkään lentokentistä, voisin varsin hyvin työskennellä sellaisella (esimerkiksi vaikka lattioidenkiillottajana, kuten eräs kaveri huomautti).


Tenavia tuli nähtyä sekä Päivälehden näyttelyssä että kavereiden luona.


Helsingissä oli vihreää ja hiljaista. Jälleen hämmästytti kerjäläiset katukuvassa, ei niitä silloin seitsemän vuotta sitten ollut, kun sieltä lähdin. Mutta kyllä Helsinki on silti kaunis (kesä)kaupunki!


Yksi syy reissuun oli Liskogalleria. Ihana Thérèse kaiversi minulle hyvin henkilökohtaisen tatuoinnin selkään. On kuulkaa hieno!

Seuraavan kerran Suomeen sitten ehkä jouluna....

Ei kommentteja: