maanantai 26. huhtikuuta 2010

Herra Hamsu

Tämä pieni karvapallo on vienyt talon naisten sydämet. Hamsteri on asunut meillä nyt vajaan kuukauden ja on kasvanut hurjasti. Pulska poika. Söpöliini.

7 kommenttia:

Fifin maman kirjoitti...

Suloinen otus! Ja helpompi hoitaa kuin koira, joita minulla on 2.

Olen kirjoitellut kommentteja, joita en blogittomana ole saanut näkyviin. Kokeilen taas.

Tuo Sant Jordi-tarina on myös tarina Pyhästä Yrjöstä, joka on meidän partiolaisten suojeluspyhimys. Eri versioita varmaan on vaikka miten.

Tulee ihan halu tulla Barcelonaan uudelleen, vaikken mitenkään pidä espanjasta enkä Espanjasta, Barcelona on ihan mukava kaupunki kuitenkin. Sinulla on upeita kuvia!

Suvi O kirjoitti...

Hui, ihka oikea hiiri...! Mutta on se kyllä kieltämättä söpökin.

Wanha kirjoitti...

Onpa suloinen kaveri!

Ansku kirjoitti...

Jos suinkin olisi ollut mahdollista, olisimme ottaneet mieluummin koiran, josta olisi ollut enemmän seuraa kuin tästä yöeläjästä, mutta koska koiraa emme voi tähän asuntoon ja elämäntilanteeseen hankkia saa hamsu olla meidän lellimisen kohde.

Kiva kaveri tuo rottiainen kyllä on, iltaisin alkaa heräillä ja tulee jo kädelleni istumaan ja on kamalan utelias. Meillä on tenaville tiukat säännöt, että kun hamsu nukkuu sitä ei saa häititä, eikä muutenkaan häkkiä saa mennä aukomaan ilman lupaa. Hyvin on sujunut!

Tuikku kirjoitti...

uii miten söpönen, tässähän ihan iskee hamsukuume...ei, ei meillä on liikaa "vaarallisia" tekijöitä...tässä vielä yhtenä päivänä löysin Speedyn tekemän pesän (karkureissulla tehdyn) liinavaatekaapin perältä, tuli ihan ikävä :)

Merja kirjoitti...

Oi, mikä suloinen pallero! Sitähän voi hyvin harjoitella hamsulla ensin, koiran ehtii hankkia sitten myöhemmin, kun elämäntilanne sen sallii.

tomhai kirjoitti...

Mitä hemmettiä!