tiistai 6. huhtikuuta 2010

Miniremonttia



Lastenhuoneessa tönöttää tällainen kolmikerroksinen nukketalo, jolla kukaan ei koskaan leiki. Ei tunnu vain kiinnostavan. Minusta se on hieno, olisin tykännyt lapsena tosi paljon, mutta ehkä nuo meidän mukulat on lellitty pilalle... Oli miten oli, ajattelin tehdä tuohon pientä remonttia, sutia maalia ja sen sellaista. Ideat ovat vain hieman hukassa. Haluaisin siitä sellaisen, että se houkuttelisi leikkimään, eli lapseni tuntien sellaisen, että siellä voisi asua lauma lelueläimiä. Nyt siellä asuu lammas- ja pupuperhe, kun sain kolmivuotiaan kaveriksi järjestelemään. Onko kenelläkään ideoita tai linkkejä kivoille nukkekotisivuille?

3 kommenttia:

Suvi O. kirjoitti...

Täällä kanssa miniremontti menossa! Talossa on nyt lankkulattiat, tapetit, maalit ja paneelit seinissä, ja muutama lamppu. Ompeluhuone on lähestulkoon valmis, rakensin sinne hyllykön kangaspakoille ja lankakerille, ja ompelukone ja sakset (kiitos) ovat valmiina työhön. Joku kerta, kun saan kuvattua sitä, niin blogautan hieman, niin näät mitä mä olen saanut aikaan. Laita säkin tänne päivityksiä, mitä talolle sitten kuuluu!
Ei mulla mitään erityisiä linkkejä ole erityisille sivuille, hakusanoja vaan koneeseen (nukkekoti ja nukketalo on parhaat minusta), niin löytyy toinen toistaan upeampia luomuksia, joita asiankuuluvalla hartaudella väsätään ja sisustetaan.
Onnea remppahommiin, tää on ihanaa!

Ansku kirjoitti...

Laitapa kuvia, jos saisin vähän ideoita! Joskus tuli blogismaailmassa vastaan nukketalo, jossa oli viidakko alakerrassa. Hitto, kun en enää muista, missä sen näin, se oli hieno! Lattia oli sellaista vihreää muovimattoa, johon pyyhitään kurat kengistä, se näytti aivan nurmikolta. Meidän tenavat tykkäis!

Wanha kirjoitti...

Kivan näköinen nukkekoti! Mulla ei ole vinkkejä, mutta meilläkin asuu pilalle hemmoteltuja nykylapsia, joilta nukkekoti jäisi koskematta :P Tai jäikin silloin kun sellainen oli.