keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Vanhempainilta

Eilen oli vanhempainilta. Kaksi puuduttavan pitkää tuntia pikkuruisella tuolilla kököttäen. Koulun johtaja rakastaa omaa ääntään. Montaakaan sanaa en ymmärtänyt, kaikki oli katalaaniksi. Onneksi muut äidit sitten kertoivat espanjaksi vanhempainillan annin, joka oli kyllä aika mitätön.

Ensi vuonna siis alkaa oikea koulu meidän viisivuotiaallamme. Suurimmat muutokset taitavat olla eri luokkaan siirtyminen, opettajan vaihtuminen ja se, että koulupuvuksi tulee hame ja kauluspaita. Voi kuinka sitä hametta jo odotetaankaan!! Pojille tulee prässihousut ja kauluspaitaa, kravattia ei taida tarvita. Myös repun saa valita itse, enää ei tarvitse käyttää koulun lahjoittamaa "pikkulasten" reppua. Läksyjä ja kokeita ei vielä ensi vuonna ole, saan siis vielä yhden armovuoden katalaanin opetteluun (oletan että joudun auttamaan läksyjen teossa)!

Ennen pääsiäislomaa saatiin jälleen välikausitodistukset ja viisivuotiaalla oli kaikki ruksit oikealla puolella, tai siis vasemmalla. Ella es muy lista! Mää olin niin ylypiä!

Ei kommentteja: