lauantai 17. huhtikuuta 2010

Viikossa

Viikon hiljaiselon aikana on tapahtunut vaikka mitä kivaa, mutta kameran puute (se on miehellä mukana reissussa) on syönyt bloggausintoa. Meille on mm. muuttanut asumaan Pikkuherra Hamsu eli Ratuli eli Minirotta eli hamsteri. Olemme myös käyneet piknikillä, lapset rilluttelivat paljain jaloin ja aurinkorasvalle oli käyttöä. Olen aloittanut jälleen uuden kielikurssin, olen myös hakenut töitä. Vähän on tullut sisustettua kotia uusiksi. Semmoista kaikkea pientä säätöä on siis ehtinyt olla.

Miehen pitäisi palata Chamonix'sta kotiin huomenna, mutta lentäen ei pääse ja Ranskassa on junalakko. Maanantaina pitäisi olla töissä, eli joku konsti pitäisi keksiä. Bussilla?

Kovin on keväinen/kesäinen päivä tänäänkin. Ulos siis mars.


4 kommenttia:

Wanha kirjoitti...

Onnea työnhakuun! Toivottovasti mies pääsee kotiin ajoissa!

Ansku kirjoitti...

Kiitos! Väsynyt, mutta tyytyväinen mies saapui kotiin 11 tunnin bussimatkan jälkeen hieman nuhjuisena tänä aamuna ja on nyt nukkumassa. Genevestä tuli suora bussi Barcelonaan ja onneksi siinä oli tilaa.

Tuikku kirjoitti...

tahtoo nähdä kuvia uudesta pikkuherrasta :)

Ansku kirjoitti...

Hamsu on tuollainen unikeko, että valoisan aikaan ei oikein saa kuvia näpättyä. Olen kameran kanssa väijynyt, mutta en raaski pientä herätellä :). Ihana rottavauva <3!