tiistai 13. syyskuuta 2011

Hullun ihana shoppailupäivä

Kuten ehkä joku on huomannut, en ole viime aikoina kertonut mitään ostoksiin kautta vaatteisiin liittyvää. Syy on siinä, etten ole aikoihin mitään ihmeellistä hankkinut ja toisaalta on tuntunut myös hölmöltä kertoa joistain H&M- ja Zara -paidoista.

Tänään kuitenkin shoppailimme ystävän kanssa ihan urakalla! Lähdimme heti aamuyhdeksältä bussilla kohti La Roca Villagea, outlet-keskittymää kaupungin ulkopuolella. Ja kyllähän sieltä ehti päivän mittaan lähteä mukaan vaikka mitä mukavaa talven varalle! Oi Ralph Lauren minkä taas teit...

Huvikseni laskin kuinka paljon "säästin", suorastaan tienasin tällä reissulla :). Alennuksia oli vaihtelevasti, ja kun vähensin ostamieni vaatteiden lähtöhinnoista alennetut hinnat jäi summaksi 429,45 euroa. Silkkaa säästöä (näin uskottelen miehelleni... Mies oli tosin varma, etten saa taaskaan ostettua itselleni mitään vaan tuon vaan jotain pientä kivaa lapsille, mutta väärässä oli!)

Enpä tiedä onko kellään kiinnostusta nähdä mitä sitä tulikaan hankittua... Hmm, saatan huomenna ottaa vaikka ihan kuvia ostoksistani!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus. Sitten kun me aletaan suunnittelemaan vierailua teille, niin tuosta paikasta ei sitten etukäteen hiiskuta S:lle mitään. Lähdetään sitten vain viettämään äitien vapaapäivää "rannalle". :-)

Ja juu kiitos, kuvia kehiin.

Sanja

Ciacy kirjoitti...

NOh, ainakin summasta pààtellen taisit satsata oikein kunnolla :D Todellakin halutaan postausta ostoksistakin :D