lauantai 3. syyskuuta 2011

Pikkusiskon huone

Muutama kuva pikkusiskon huoneesta. Huoneeseen ei tule suoraa päivänvaloa, vaan ikkuna antaa tuollaiseen talojen väliseen kuiluun, ja siksi huone on aina hiukan hämärä. Tyylinä sisutuksessa on Habitat meets Ikea meets roskalava :). Lapsen lempiväri on vihreä ja niinpä siitä tuli huoneen pääväri valkoisen ohella. Lapsi olisi halunnut viidakkohuoneen, mutta tällä hetkellä viidakkotunnelmaa saa tuoda vain muutamat eläinaiheet. Vaatekaappi hankitaan jossain vaiheessa, nyt vaatteet mahtuvat vielä samaan kaappiin siskon kanssa.

Ikean Gulliver -sänky oli kiva sekä äidin että tyttären mielestä. Sängyn löytäminen oli muuten melko hankalaa. Täällä tykätään sellaisista isoista systeemeistä, joissa on samassa sänky, kirjahyllyt, vaatekaapit, kirjoituspöydät ja ihan kaikki, mutta minä en halunnut sellaista pieneen huoneeseen. Huoneen pienuuden takia ostimme 160 senttisen sängyn, jääpähän nyt tilaa leikkimiseen. Lamppu ja kirjahyllykin Ikeasta, sängyllä kissatyyny Habitatista ja rakkaat unikaverit Vaahtokarkki-pupu ja Pantteri.

 Norsukirjahylly Habitatista. 

Pieni kirjoituspöytä on löytynyt hylättynä, tuoli Ikeasta. Kalapussukassa on tusseja.

Huoneessa on myös iso nukketalo, nukensänky, pari lelulaatikkoa sängyn alla sekä korillinen legoja. Ja mattona vihreä nukkamatto, joka on kuin nurmikko. Siinä on hyvä leikkiä piknikiä!

3 kommenttia:

Elisabeth kirjoitti...

Kivan näköinen huone ja ihana tuo norsuhylly! Onko tuo matto Ikeasta? Likalla on samanlainen, mutta pinkki. Tai oli. Otettiin se sitten pois sen huoneesta, laitoin hetkeksi partsille odottamaan pesua ja nyt se on tuhottu tuon pienen tuholaisen(koiran) toimesta :P

Riikka V. kirjoitti...

Kiva huone pikkuneidillä! Norsuhylly erityisesti oli pirtsakka ja yhden hylkäämät huonekalut on monesti toiselle oikeita löytöjä.

Pikkuserkulla on muuten samanlainen sänky ja roskiksen vierestä on löytynyt yöpöytälipasto...

Ansku kirjoitti...

Elisabeth: Joo, mattokin on Ikeasta, yllättäen :). Ja isosiskon huoneessa on sen pinkki versio! Imee kivasti pieniä lego-palikoita ja Pet Shopien jätskitötteröitä, löydän ne siinä vaiheessa, kun astun päälle... Teillä se riiviö kyllä ehtii!

Riikka: Onkohan meillä vähän sama maku ;)!