keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Siirtyy viikonlopulle

Juu, ei tule kuvia eilisistä ostoksista vielä tänään! En kertakaikkiaan jaksanut kikkailla jalustimien ja itselaukaisijoiden kanssa, eikä päiväsaikaan ole ketään kotona auttelemassa. Ehkäpä viikonloppuna...

Itse asiassa en edes kovin monta vaatekappaletta ostanutkaan. Neuletta, villatakkia, pyjamaa, paitaa... Suuri "säästö" johtui suurista alennuksista: esimerkiksi yksi neuletakki maksoi alunperin 180 euroa, nyt vain 39,90. Eli en oikeasti törsännyt älyttömästi rahaa, ihan järkeviä hankintoja tein, ihan tosi!

Eniten kukkaroani kevensi Ralph Lauren. Petit Bateausta löytyi muutama kiva juttu, Gantista jotain pientä ja jostain sisustuskaupasta juliste. Muutamasta kaupasta (Boss, Burberry ja muutama lastenvaateliike) olisin helposti löytänyt lisää ostettavaa, mutta rajansa se on siinäkin, kuinka monta kassia jaksaa kotiin raahata :)!

Täysin tarpeeton heräteostos, kynttilä. Se tuoksui kassan vieressä niin huumaavalle, että jotenkin vastustuskyky vain petti... Ja kohtahan on sitä paitsi taas syksy ja kynttiläpoltteluaika!

2 kommenttia:

Elisabeth kirjoitti...

Mieletön alennus! Pitäisköhän käydä tuolla? En oikeastaan ikinä shoppaile, mutta jospa noilla alennuksilla jotain järkevää ja laadukasta tarttuis mukaan? Sinänsä hassua, meille on tulossa ensi viikolla vieraita, jotka haluavat juuri tuonne ostoksille :D En ole siellä koskaan käynyt, joten.. :)

Ansku kirjoitti...

Menkäähän käymään :)! Alennuksia oli vaihtelevasti, osassa ne olivat tosi surkeat, osassa (Ralph Lauren, Petit Bateu) oikein hyvät.

Minullakin on jäänyt shoppilut ihan minimiin, ostan vain tarpeeseen. ja sen kyllä huomaa vaatekaapista, mulla ei ole mitään päällepantavaa!!