lauantai 3. syyskuuta 2011

Makuuhuoneeseen valoa

Ihana sunnuntaiaamu! Yöllä satoi vettä ja nyt ilma tuntuu paljon raikkaammalta. Ulkoa tulee jopa viileää ilmaa sisälle! Mieli tekisi lähteä lenkille, ensimmäistä kertaa sitten toukokuun, mutta lupasin jo illalla miehelle, että hän voi lähteä pyöräilemään vaikka heti aamusta. Tuossa hän kyllä vielä kolistelee keittiössä...

Kävimme eilen Ikeassa, ja lasten huoneet ovat nyt vihdoin valmiit. Toisesta voisin jopa laittaa muutaman kuvankin tulemaan! Makuuhuoneeseemme saimme hankittua kauan kaivatut lukulamput. Vielä kun jostain tulisi vastaan suuri taulu sängyn yläpuolelle niin sitten olisi sekin huone kivannäköinen. Nyt se on kovin valkoinen ja steriili, mutta kyllä siellä ihan hyvät unet saa :)!

Lampuiksi valitsimme Ikean Minut -lamput. Makuuhuoneissa ei ole kattolampuille paikkaa, joten seinävalaisimissa pitää olla riittävästi tehoa valaisemaan koko huone, mutta silti antaa pehmeä valo. Yhden illan perusteella nämä olivat ihan hyvä ostos.

1 kommentti:

Elisabeth kirjoitti...

Kiva lamppu! Mä niin kaipaan syksyä ja sen tuomaa raikasta ilmaa! Ei ole tosiaan hirveästi mieli tehnyt juoksemaan kun on ollut niin kuuma ja kosteaa.