lauantai 12. syyskuuta 2009

(ex)TVn orja


Toissailtana jumituin telkkarin eteen katsomaan Harper's Islandia pari jaksoa. Olipa huono! Pöh. Lapsellista säikyttelyä ja kliseisiä juonenkäänteitä. Ehkä en ole kohderyhmää sitten.

Telkkaria on muuten tullut katsottu ennätysvähän. Yleensä napsautan se päälle, kun iltaralli hiljenee, mutta ei sieltä tunnu tulevan muuta kuin Hannah Montanaa ja Pulmusia. Will&Grace onneksi tulee joka ilta. En ole varmaan löytänyt vielä oikeita kanavia. Toiveissa olisikin saada jonkun tv-sarjan tuotantokausia DVD-llä, mutta mikähän olisi hyvä....

Olen myös lueskellut juorulehtiä espanjaksi. Paljon oli juttua sekä täkäläisistä että muun maalaisista kuninkaallisista. Mm. Monacon "Estefanían" silikoneista oli kuvia ja Ruotsin "Magdalenasta" useampikin juttu. Pikkuhiljaa alkaa tulla täkäläisten julkkisten naamat tutuksi (tämähän on varsin tärkeä taito kulttuurin sopeutumisessa:)).



2 kommenttia:

Tuikku kirjoitti...

meille on tullut kaksi Friends fania (lapset) sitä kun tulee englannin e4 kanavalta monta jaksoa illassa...onneksi koulut alkoivat ja arki-iltaisin telkku on KIINNI, siis yläkerran.

Ansku kirjoitti...

Lapsilla on siis hyvä maku!!