keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Mercè alkoi

Lähden kohta kuuntelemaan tätä.

Mercè, Barcelonan suurin katujuhla alkoi tänään ja kestää sunnuntaihin.

Minun ohjelmani on seuraava:

Tänään Rosarion konsertti Placa Catalunyalla. Huomenna ensin yhdeksitoista Placa de Jaumelle katsomaan "jättiläiskulkuetta" ja sitten puoli yhdeksi samaan paikkaan katsomaan Castellerseja, "ihmistorneja". Illalla Daniel Merriweatherin konsertti Placa Catalunyalla. Perjantai on yleistä kaupungilla kuljailua, nähdään ehkä kavereita. Lapsilla on vapaata koulusta. Lauantaiksi olemme yrittäneet saada illaksi lapsenvahtia, ja jos sen saamme menemme katsomaan joko Billie the Vision & The Dancersia tai Big Band d'Ernesto Tito Puentesia. Tai sitten ehkä menemme ihan vaan kahdestaan illalliselle, sillä sunnuntaina meillä on hääpäivä, ja silloin varmaan vähän levähdetään, ehkä. Lisäksi olen ympyröinyt Mercèn aikataulusta kymmenkunta muuta kiinnostavaa tapahtumaa, katsotaan nyt mihin ennätämme. Tapahtumia on satoja.

Correfoc, "tulijuoksu" taidetaan jättää väliin, ainakin tenaville se saattaisi olla liian jännä.

Mutta nyt mun pitää mennä laittaa ripsiväriä, Placa Catalunyalta kuuluu jo aikamoinen mekkala. Tänä viikonloppuna meillä ei nukuta (vaikka ehkä haluaisimmekin...).

4 kommenttia:

Vendaval kirjoitti...

Jo alkaakin riittää nämä kyläjuhlat pikkuhiljaa :) Tämän jälkeen taitaakin olla enää Barcelonetan Festa Major jäljellä.. Minäkin taidan tänään piipahtaa yhdessä konsertissa. Hauskaa viikonvaihdetta!

Ansku kirjoitti...

Hei, mikäs se sellainen Festa Major on??

Vendaval kirjoitti...

http://www.barcelona-tourism.net/barcelona-events.html

en löytänyt mitään virallista nettisivua kyllä..

Ansku kirjoitti...

Kiitos!!