perjantai 25. syyskuuta 2009

Pitsanaama ja muita pellejä

Tämä päivä oli menojen osata hiljaisempi, mies on flunssassa. Kävin aamulla jumpalla, puoli tuntia pelkkiä persiinkavennusliikkeitä. Kun tunnin loputtua sai ottaa painot pois jaloista, meinasin keikata, ei jalat kantaneet yhtään. Ihanaa rääkkiä (ja ihan selvästi huomaa kuinka takapuoli on jo monta senttiä kapeampi. Not.).

Plaza Catalunyalla on kaikenlaisten vapaaehtoisjärjestöjen kojuja, ja kävimme niitä katselemassa lasten kanssa. Nyt olisi aikaa ja mahdollisuuksia osallistua tuollaiseen touhuun, mutta kun on tämä kielimuuri... Istahdimme katsomaan hetkeksi lastenteatteria ja lisäksi joka paikka oli jostain syystä täynnä pellejä, osa hauskoja, suurin osa aika pelottavia.

Pelleteema jatkui sitten kotona iltaruoalla. Lapset saivat pellepitsaa, maistui paaaljon paremmalta kuin tavallinen tylsä jauhelihapitsa, vaikka ainekset olivatkin likimain samat. Hiukan pelottavan näköinen siitäkin tuli.


Vihreäsilmäinen mies matkalla uuniin

2 kommenttia:

Suvi O kirjoitti...

Upea pitsa!
Tavallinen jauheliha- tai ylipäätään mikään pitsa on kyllä tosi karun näköistä katsottavaa. Mun mielestä ne näyttää yleensä siltä, kuin olisivat olleet jo jonkun mahassa... Mutta tällä pitsalla on sentään luonnetta!

Ansku kirjoitti...

Varmaan arvaat kuka oli pääsuunnittelija tätä pitsaa koristeltaessa... Tai että kuka se ylipäätään sai ajatuksen naamapitsasta.