keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Hakisiko töitä?

Päivittelin tuossa joutessani ansioluetteloani. Ei mitenkään ansiokkaan näköinen ole se... Olen jonkun verran seuraillut avoimia työpaikkoja, ihan silleen sivusilmällä. Töihin tekisi mieli, mutta en tiedä mihin töihin. Tuskinpa edes saisin mitään mistä tykkäisin, pitäisi osata sitä hemmetin katalaania tai edes espanjaa.

Pari viikkoa sitten oli eräs tosi kivalta kuulostava työpaikka tarjolla, mutta siinä vaiheessa, kun sain aikaiseksi alkaa väsätä hakemusta, ilmoitus oli jo poistettu. Ei ollut minulle tarkoitettu se homma.

Toisaalta on tämä kotona oleilukin ihan mukavaa. Kiirettä pitää... Meitä on täällä monta muutakin kotirouvaa ja heidän kanssaan olemme yrittäneet keksiä kaikkea kivaa. Tänään eräs heistä tulee meille lounaalle ja sen jälkeen ohjelmassa on joko kaupoissa kiertelyä tai joku näyttely, fiiliksen mukaan. Ruokaostokset ja ruoanlaitto, siivoilu, asioiden hoitaminen, kielikurssi (jonka pitäisi vihdoin alkaa ensi viikolla), kouluun kuskaaminen, jumppa... Päivät menevät nopeasti.

Mutta kyllä minä silti kaipaan sitä palkkapäivää...


En viitsi tähän laittaa kuvaa CVstäni, joten kuva kertokoon, miksi minä sitä palkkapäivää kaipailen.


Ei kommentteja: