perjantai 18. syyskuuta 2009

Restaurant Navarra


Viime vappupäivä oli hikinen, pölyinen ja nälkäinen. Olimme myöhään edellisiltana saapuneet 14 tunnin automatkan jälkeen Barcelonaan, tyhjään kotiimme. Muuttokuorma saapui vappuaamuna kahdeksalta ja siinä me kolme aikuista ja kaksi alle viisivuotiasta lasta tyhjensimme 30 kuutiota rompetta kuorma-autosta. Meillä ei ollut jääkaappia, mikroa eikä toisaalta mitään ruokaakaan, joten kun urakka oli sillä mallilla, että auto oli tyhjä ja muuttomies matkalla Etelä-Ranskaan, siistiydyimme vähän ja menimme syömään ensimmäiseen vastaan tulevaan kivaan ravintolaan. Se oli Navarra (4, Passeig de Gracia).

Ihastuimme paikkaan. Ruoka oli hyvää ja siellä oli mukavan näköistä. Niinpä nyt, kun yksi ajanjakso elämässämme loppui sunnuntaina, eli oli viimeinen kesälomapäivä ennen koulun alkua päätimme mennä uudestaan samaan paikkaa syömään. Vähän muistelemaan kulunutta kesää. Emmekä pettyneet tälläkään kertaa.

Minä otin sekä toukokuussa että nyt alkupalaksi vuohenjuustosalaatin, joka jo yksinään riittäisi lounaaksi. Kastike on taivaallista! Lapset taisivat molemmilla kerroilla ottaa pastaa, mutta muuten en kyllä muista mitä söimme. Hyvää on ollut kaikki mitä meille on eteen tuotu. Ravintola on hiukan kalliimpi kuin missä normaalisti käymme, mutta ei missään nimessä liian kallis tällaisiin "erikoistilaisuuksiin". Toivottavasti "erikoistilaisuuksia" tulee taas pian.



2 kommenttia:

Tuikku kirjoitti...

miten nopeasti aika meneekään, justhan työ lähditte täältä....

Ansku kirjoitti...

Eikö vaan olekin mennyt kesä nopeasti!! Tosin eihän siitä pitkä aika ole, kun siellä teillä kävimme herkuttelemassa...