perjantai 4. syyskuuta 2009

Syysmuotia

Kävimme hakemassa koulupuvut. Kyllä, täällä lapset käyttävät koulussa univormuja, tai ainakin tuossa meidän valitsemassamme koulussa. En tiedä miten julkisen puolen kouluissa on, ehkä niissä ei ole koulupukupakkoa. Hm, täytyypä ottaa siitäkin selvää.


Pelkäsin pukujen olevan jäykkiä ja epäkäytännöllisiä, mutta ihan kivoilta nuo vaikuttavat. Koulun puolesta tulee logolla varustetut sortsit, pitkät housut, collegepaita ja tuo kuvissa näkyvä "työtakki". Itse pitää hankkia valkoisia pikeepaitoja (tai itsehän me nämä kaikki hankimme, kävimme koululta ostamassa. Kallista oli laatuun nähden). Reppu tulee ilmeisesti myös koulun puolesta, kengät ja ulkotakin jokainen saa valita oman makunsa mukaan.

Lisäksi jouduimme ostamaan koulun logolla varustetun patjan tyynyineen ja peittoineen nuoremmalle, joka nukkuu koulussa päiväunet.

Kouluun pitää myös varustautua meikkipussukalla, josta löytyy hammasharja ja -tahna, kampa sekä eau de colognea (!!). Myös kosteuspyyhkeitä pitää viedä paketti. Unohdankohan jotain...


Vielä ensi viikko tätä pitkään jatkunutta kesälomaa, sitten alkaakin arkirumba. Ihan kiva.

2 kommenttia:

Tuikku kirjoitti...

pussukka mukaan - listahan on melkein pahempi kuin täällä ala-asteella, mutta koulupuku juttu on mahtava, olispa täälläkin ollut...Arki alkanut ja sompaaminen koulun-työn-kodin väliä; molemmilla tasan tarkkaa eri aikataulut ja päälle vielä harrastukset - ootan jo innolla syyslomaa, eihän siihen ole enää kuin kuus ja puol viikkoa!!!

Ansku kirjoitti...

Eipähän tarvitse aamuisin taistella, että mekko vai housut ;).