perjantai 4. kesäkuuta 2010

Herkkuja Suomesta!

Mies tuli eilen työmatkalta Suomesta ja toi tuliaiseksi HK:n Sinistä! Voi tätä onnenpäivää! Nyt en osaa päättää, että syödäänkö meillä tänään makkarakeittoa, makkarakastiketta vai uunimakkaraa. Mihinkään hifistelyyn ei aleta, haluan saada autenttisen lapsuuden maun aikaan.

Tajusin juuri, että tänään on kolmas päivä tällä viikolla, kun syön sushia. Ja viimeksi olen syönyt lenkkimakkaraa ehkä jouluna. Tai toissa jouluna. Ilmankos tekee mieli.

Niin, ja tuliaisiksi tuli kaikenlaista muutakin leipäjuustosta salmiakkiin. Vähänkö meillä herkutellaan tänä viikonloppuna!

3 kommenttia:

Kenza kirjoitti...

Hih, mies on kanssa parhaillaan Suomessa! Lähti keskiviikkona.

Kiitos vinkistä, pyydän leipäjuustoa! HK:n sininen ei oikein itselle uppoa :)

Suvi O. kirjoitti...

Uunimakkaraa, ehdottomasti. Siinä tulee esiin hookoon sinisen aito maku parhaimmillaan, ei mitään turhia kasviksia pilaamassa pikanttia makuelämystä!

Ansku kirjoitti...

Kenza: Kahdeksan vuotta ulkomailla yhtä soittoa, plus muut keikat siihen päälle saa aikaan mitä oudoimpia mielitekoja :). Alkuvuosina himoitsin jopa purkkihernekeittoa, mutta se ei varmaan enää oikein uppoaisi...

Suvi: Uunimakkara olisi kyllä hyvä vaihtoehto, siinä se hookoon jauhoinen aromi olisi aidoimmillaan, mutta taidan silti tehdä makkarakastikkeen. Riittääpähän huomiseksikin :)