keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Junalla rantsuun

Ajankohta on ehkä huonoin mahdollinen tälle postaukselle. Viime yönä tapahtui juurikin Platja de Castelldefelsin asemalla iso onnettomuus. Olimme eilen viettämässä ensimmäistä lomapäivää Castelldefelsin rannalla ja asemalla kauhistelimme kamalaa vauhtia ohikiitäviä junia. Ne eivät hidastaneet ollenkaan aseman kohdalla! Eikä mitään varoitusta junan tulosta kuulunut! Älkää siis ikinä oikaisko raiteiden yli!!

Mutta kuitenkin. Tarkoitukseni oli siis kertoa, kuinka helppoa on mennä junalla kaupungin ulkopuolelle viettämään rantapäivää. Juna Castelldefelsin rantaan lähtee Passeig de Gracian juna-asemalta ja sinne pääsee tavallisella metro/bussilipulla. Hinta yhteen suuntaan on siis maksimissaan 1,40 euroa, tosin kymmenen kerran kortilla hinta jää alle euron. Lippuja saa kaikilta metroasemilta ja toki myös täältä juna-asemalta. Itse Castelldefelsiin menee junia tiheästi, mutta kannattaa jäädä Platja de Castelldefelsin asemalle, jonne menevä juna lähtee yleensä 8 ja 38 minuuuttia yli tasan Passeig de Gracialta. Juna pysähtyy myös Santsissa, eli sieltäkin pääsee. Matka kestää noin puoli tuntia.

1 kommentti:

Wanha kirjoitti...

Todella järkyttävä juttu ja miten sattuikaan, että olette siellä :( Nyt varmaan tulee muutoksia käytäntöihin. Harmi, että yleensä pitää sattua jotain ennenkuin tajutaan tehdä muutoksia.