tiistai 8. kesäkuuta 2010

Leipomispäivä

Tänään olen saatellut kolmevuotiaan elämänsä ensimmäiselle leirille. Napero viettää yön luokkansa kanssa Montsenyssä, ja huomenna saan väsyneen reissunaisen takaisin kotiin. Lähdön hetki oli sata kertaa vaikeampi äidille, mutta pokka piti enkä alkanut vollottaa lasten nähden.

Tänään olen myös leiponut gluteenittomia porkkanamuffinseja, joista tuli tosi hyviä. Kaapissa ei ollut juuri mitään tarvikkeita, mutta pienestä virittelystä huolimatta, tai ehkä juuri sen vuoksi, muffareista tuli juuri oikeanlaisia.


Olen myös jatkanut vaatekaappini kanssa tuskailua. Minun on pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja käydä läpi tuo sekasotku. Tylsää antaa hyviä vaatteita pois, mutta kun ne ovat liian isoja/pieniä/rumia/vikaostoksia. Pitäisi kai opetella luopumaan.

4 kommenttia:

Suvi O. kirjoitti...

Kolmevuotiaan leirikoulu... hmm... Siellä on varmasti kivaa, mutta en ehkä haluaisi olla opettajana siellä, ainakaan ilta/yöaikaan. Voi olla melkoista menoa! Taatusti tulee väsynyt leiriläinen kotiin!

Tuo kuvassa oleva vaate ei ainakaan ole vikaostos!

Kenza kirjoitti...

Voi kun mä oisin sun kokoinen niin ottaisin ilomielin uusia vaatteita vastaan! :)

Ansku kirjoitti...

Anu: Kyllä oli opettajakin aika sippi eilen, kun hai leiriläisen :). Ei käynyt kateeksi! Ja juu, tuo mekko on yksi niin harvoista, joita viitsin ulkoiluttaa.

Kenza: Ties vaikka tuosta kasasta, jonka olen saanut aikaan makuuhuoneen lattialle, löytyisi sinullekin sopivia :). On kyllä niin laidasta laitaan kokoja, että huh.

Tuikku kirjoitti...

samat ovat hommat täälläkin, tosin lasten kaapeissa. makkarin nurkkaan kasasin eräänkin ikean kassin pieneksi jääneitä vaatteita, yritän saada ne kesälomalla mukaan Suomeen...ja uusia sisään - jenkeistä tuli kolme laukullista mukana :)